Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε 58χρονο με αμάξι και τον στρίμωξε σε τοιχίο – Συνελήφθη 38χρονος για ανθρωποκτονία

Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε 58χρονο με αμάξι και τον στρίμωξε σε τοιχίο – Συνελήφθη 38χρονος για ανθρωποκτονία

Ο δράστης, οδηγώντας επιβατηγό αυτοκίνητο, κινήθηκε εναντίον του παθόντα και τον παρέσυρε ωθώντας τον σε τοιχίο στη δυτική Θεσσαλονίκη, τραυματίζοντάς τον στον κορμό.

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ένας 58χρονος με καταγωγή από τη Γεωργία ο οποίος, αφού τον παρέσυρε όχημα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός στα Σφαγεία, στη δυτική Θεσσαλονίκη, και τον τραυμάτισε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου έπαθε εγκεφαλικό και κατέληξε.

Συγκεκριμένα, το κέντρο της Άμεσης Δράσης, ενημερώθηκε χθες Τρίτη 13 Αυγούστου για παράσυρση άνδρα από οχήματα στην οδό Νικηφόρου Ουρανού, στη δυτική είσοδο της πόλης.

Τα πρώτα στοιχεία ωστόσο, οδήγησαν στην κινητοποίηση των αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, οδηγώντας επιβατηγό αυτοκίνητο, κινήθηκε εναντίον του παθόντα και τον παρέσυρε ωθώντας τον σε τοιχίο, τραυματίζοντάς τον στον κορμό.

Τι βρίσκεται πίσω από τη φριχτή και αποτρόπαια πράξη

Ο 58χρονος, μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης, όπου υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και απεβίωσε.

Ο 38χρονος ο οποίος συνελήφθη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr, πίσω από τη φριχτή και αποτρόπαια πράξη, βρίσκονται οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Στη σύλληψη 38χρονου ημεδαπού προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από ενημέρωση του Κέντρου Άμεσης Δράσης για παράσυρση 58χρονου άντρα από όχημα, σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κινήθηκε εναντίον του παθόντα και τον παρέσυρε ωθώντας τον σε τοιχίο, τραυματίζοντάς τον στον κορμό.

Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, όπου υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και απεβίωσε.

Σημειώνεται ότι, ο 38χρονος συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Sports in

Γενηδουνιάς: «Εσείς οι παντογνώστες που ρίξατε ευθύνες θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε… κωλοτούμπα»

O Ντίνος Γενηδουνιάς, με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση ευχαρίστησε όσους στήριξαν ξανά την Εθνική πόλο, ενώ έδωσε και μια… υπόσχεση σε όσους την απαξίωσαν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024