Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Miley Cyrus: Έγραψε ιστορία ως η νεότερη Disney Legend

Miley Cyrus: Έγραψε ιστορία ως η νεότερη Disney Legend

H Miley Cyrus θα είναι πάντα η Hannah Montana.

Η τραγουδίστρια που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της ως «Hannah Montana» είναι πλέον το νεότερο άτομο που έχει ονομαστεί Disney Legend. Η Cyrus, 31 ετών, δάκρυσε καθώς αποδέχτηκε την τιμή υπό το χειροκρότημα 12.000 ατόμων την Κυριακή στην έκθεση θαυμαστών D23, όπου θυμήθηκε το ξεκίνημά της στη σειρά της Disney το 2005.

«Είχα πάρει μια γεύση του τι θα μπορούσε να είναι η ζωή μου και από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν ήθελα τίποτα άλλο», είπε η τραγουδίστρια πλέον Cyrus, η οποία έχει κερδίσει Grammy, για τις πρώτες της εμπειρίες στη σειρά.

«Στέκομαι εδώ ακόμα περήφανη που ήμουν η Hannah Montana», συνέχισε. Με πολλούς τρόπους, αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο στη Hannah και σε όλους τους καταπληκτικούς πιστούς θαυμαστές της και σε όλους όσους έκαναν το όνειρό μου πραγματικότητα. Για να παραθέσω τα λόγια του ίδιου του θρύλου: «Αυτή είναι η ζωή»».

Η Miley Cyrus ήταν μεταξύ των 14 καλλιτεχνών που τιμήθηκαν φέτος ως θρύλοι της Disney. Οι Angela Bassett, Jamie Lee Curtis, James L. Brooks, James Cameron, Harrison Ford, Frank Oz, Kelly Ripa, ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης John Williams, η ενδυματολόγος της Disney Colleen Atwood, η ξεναγός που έγινε μάνατζερ/παραγωγός Martha Blanding, ο καλλιτέχνης και συγγραφέας Steve Ditko, ο animator Mark Henn και ο σχεδιαστής θεματικών πάρκων Joe Rohde τιμήθηκαν επίσης.

«Το βραβείο Disney Legends Award είναι η υψηλότερη τιμή που απονέμει η εταιρεία μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Disney Bob Iger στο πλήθος της εκδήλωσης. «Παρουσιάζεται ως γιορτή του ταλέντου, αναγνώριση των επιτευγμάτων και, πάνω απ’ όλα, ως ειλικρινής έκφραση της βαθιάς μας ευγνωμοσύνης. Οι θρύλοι της Disney συνδέονται με την ιδιαίτερη θέση που έχουν κερδίσει στην ιστορία μας για την τεράστια συνεισφορά τους στην υπηρεσία της ψυχαγωγίας και της απόλαυσης των θαυμαστών σε όλο τον κόσμο».

Πηγή: grace.gr

Sports in

Live streaming: Τουρκία – Ελλάδα (Eurobasket U16)

Δείτε σε live streaming την αναμέτρηση της Εθνικής Παίδων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024