Εκτός από τα φορέματα και τα μαγιό που αποτελούν must have κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και τα σορτς διεκδικούν δυναμικά μια θέση στα καθημερινά σύνολα σας. Είναι διαχρονικά προσφέροντας κομψότητα, θηλυκότητα και ένα girly στιλ αλλά και άνεση στην καθημερινότητά σας. Ανάλογα με το υλικό και την γραμμή τους, μπορείτε να τα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αναδεικνύοντας το στιλ και την προσωπικότητα της καθεμίας καθώς και το μαύρισμα σας.

Ταιριάζουν άψογα με ένα T-shirt, ένα πουκάμισο ή με ένα ολόσωμο μαγιό αντί για παρεό στις διακοπές, αλλά και στην πόλη τις πολύ ζεστές μέρες ένα λινό σορτσάκι σε φαρδιά γραμμή θα σας κάνει να αισθανθείτε δροσερές. Τα διάφορα print όπως και τα χρώματα, σας αφήνουν να δημιουργήσετε άκρως καλοκαιρινά, εντυπωσιακά σύνολα συνδυασμένα με άλλα prints ή έντονα χρώματα, ενώ τα μονόχρωμα σε κλασσικές γραμμές και neutral παλέτα προσφέρουν minimal ύφος.

Τέλος, στην βραδινή σας έξοδο φορέστε τα με σανδάλια ή ψηλοτάκουνα πέδιλα και συνδυάστε τα με ένα απλό κορμάκι, τοπ ή ένα διάφανο πουκάμισο και εντυπωσιακά αξεσουάρ. Για ένα κομψό αποτέλεσμα φροντίστε πάντα να κρατάτε την αναλογία στενό-φαρδύ, δείχνει πάντα πιο σικ αποτέλεσμα.

La DoubleJ

Alemais

 

Chloe

Max Mara

La DoubleJ

Lace, Aesthet

Lace, Aesthet

Valentino

BSB

H&M

Benetton

WildWood, Attica

Orsay, Notos

The Artians, Aesthet

Zimmermann

Benetton

Mallory The Label, Aesthet

Tory Burch

H&M

Elie Saab

Benetton

H&M

Elie Saab

Benetton

Κεντρική Φωτογραφία: Zara

Πηγή: grace.gr