Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, συνήθως γνωστή για την κομψότητα και τη δημόσια παρουσία της, εμφανίζεται τώρα σε μια πολύ τρυφερή και προσωπική στιγμή που αποκαλύπτει μια εντελώς διαφορετική πλευρά της. Στις νέες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας παρουσιάζονται σε μια ανεπίσημη και ζεστή οικογενειακή στιγμή, που μας επιτρέπει να δούμε τους δύο ηγέτες σε μια εντελώς διαφορετική διάσταση.

Η ατμόσφαιρα της στιγμής είναι απολύτως φιλόξενη και οικεία. Το σαλόνι που φιλοξενεί την οικογένεια είναι διακοσμημένο με ανοιχτούς τόνους και καλαίσθητα μοντέρνα στοιχεία, δημιουργώντας μια αίσθηση ηρεμίας και οικειότητας. Η απλότητα και η ζεστασιά του χώρου ενισχύουν την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα ιδιωτικό δωμάτιο στο παλάτι, όπου οι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μπορούν να απολαύσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα βλέμματα του κόσμου.

Η γλυκιά αυτή εικόνα της Ράνιας, που εμφανίζεται ξυπόλητη, καθισμένη σε μια άνετη πολυθρόνα με τα πόδια της ψηλά και κρατώντας την νεογέννητη εγγονή της, Ιμάν, είναι εντυπωσιακή και συγκινητική. Το κοριτσάκι που ήρθε στη ζωή τους, είναι το πρώτο εγγόνι της Ράνιας και του Αμπντάλα, και η άφιξή του έχει προκαλέσει μεγάλη χαρά στην οικογένεια.

Η Ιμάν Μπιν αλ Χουσεΐν, που γεννήθηκε λίγο μετά την πρώτη επέτειο γάμου της πριγκίπισσας Ράτζουα της Ιορδανίας και του πρίγκιπα-διάδοχου Χουσεΐν Μπιν Αμπντάλα Β’, αποτελεί ένα ιδιαίτερο δώρο για την οικογένεια. Η βασίλισσα Ράνια, εκφράζοντας τη συγκίνησή της, δήλωσε: «Δόξα στον Θεό για τα μεγαλύτερα δώρα Του… Φώτισες τη ζωή μας με την πολύτιμη εγγονή μας, την Ιμάν. Ο Θεός να μας προστατεύει από εσάς. Συγχαρητήρια στον Hussein και την Rajwa, και ο Θεός να γεμίσει τη ζωή σας με ευλογίες και ικανοποίηση».

Παράλληλα, ο βασιλιάς Αμπντάλα εξέφρασε τη χαρά του μέσω ενός μηνύματος στο X, αναφέροντας: «Δόξα τω Θεώ που μας χάρισε την πρώτη μας εγγονή, την Iman bint Al-Hussein. Συγχαίρω τον Al-Hussein και την Rajwa Al-Azizan για το νεογέννητο μωρό τους. Παρακαλούμε τον Θεό να της δώσει καλή ανάπτυξη και να την προστατεύσει για τους γονείς της. Φώτισες την οικογένειά μας, ο παππούς».

Η οικογένεια ζήτησε να μην σταλούν δώρα στο νεογέννητο, αλλά όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν σε δωρεές σε ορφανοτροφείο στο Αμμάν, ως ένδειξη σεβασμού και αγάπης προς το παιδί.

Η γλυκιά αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας, καθώς και η απλότητα και η φυσικότητα του σκηνικού, μας δίνουν μια σπάνια ματιά στην προσωπική τους ζωή. Αυτή η εικόνα αναδεικνύει μια πλευρά της βασιλικής οικογένειας που συνήθως παραμένει κρυφή, επιβεβαιώνοντας ότι, πέρα από την επίσημη εικόνα και τα πρωτόκολλα, υπάρχουν στιγμές βαθιάς οικογενειακής ευτυχίας και οικειότητας.

πηγή: grace.gr