Τα χείλη πρόκειται για ένα από τα πιο γοητευτικά σημεία του προσώπου, που μπορούν να μεταμορφώσουν ή να απογειώσουν την εμφάνισή μας, αρκεί να επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα για την περιποίηση και την φροντίδα τους. Θέλουμε να είναι απαλά, ζουμερά, ζωηρά και όσο το δυνατόν πιο φωτεινά, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού.

Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε μόνο τρία προϊόντα: ένα ενυδατικό lip balm, ένα κραγιόν στην αγαπημένη μας απόχρωση και ένα lip gloss για έξρα λάμψη.

Lip balm για ενυδατωμένα χείλη

Οι μοναδικές συνθέσεις των lip balms είναι πλούσιες σε ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά, που «θωρακίζουν» τα χείλη ενάντια στις υψηλές (αλλά και στις χαμηλές θερμοκρασίες), που μπορεί να τα ξηράνουν, να τα αφυδατώσουν και να τα κάνουν θαμπά και τραχιά.

Για να τα διατηρήσετε ενυδατωμένα και ζουμερά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανανεώνετε το αγαπημένο σας lip balm όσο συχνά χρειάζεστε ενώ μπορείτε να το συνδυάσετε με όποιο look θέλετε, από τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας μέχρι και τις πιο απλές. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε ένα lip balm με χρώμα ή και χωρίς.

Εάν θέλετε να συνδυάσετε ενυδάτωση και λάμψη τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα lip oil για να χαρίσετε στα χείλη μια υγιή λάμψη με διάρκεια.

Lip gloss για λαμπερά χείλη

Αφού ενυδατώσετε επαρκώς τα χείλη σας, έχει έρθει η ώρα να εφαρμόσετε lip gloss για να δώσετε χρώμα και την χαρακτηριστική 3D λάμψη, που θέλουμε το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα. Πρόκειται για ένα αγαπημένο προϊόν των 90’s και 00’s που κάνει δυναμικό come back με βελτιωμένη σύνθεση.

Το lip gloss στην αγαπημένη σας απόχρωση θα απογειώσει ακόμα και την πιο καθημερινή εμφάνιση, κάνοντας τα χείλη σου το κέντρο της προσοχής. Μπορείτε να συνδυάσετε το lip gloss με ένα φυσικό μακιγιάζ, καλοσχηματισμένα φρύδια και μάσκαρα στα μάτια.

Μπορείτε επιπλέον να βρείτε lip gloss που εκτός από λάμψη, προσφέρουν και ενυδάτωση αλλά και lip gloss maximizer για χείλη ορατά λεία και πιο γεμάτα. Φυσικά, μπορείτε να το εφαρμόσετε και πάνω από το κραγιόν σας για πιο έντονο χρώμα και φυσική λάμψη.

Κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη

Δεν χρησιμοποιούμε τα κραγιόν μόνο για να δώσουμε χρώμα στα χείλη μας. Πρόκειται για ένα στοιχείο πειραματισμού και αυτοέκφρασης, που μας προσφέρει αυτοπεποίθηση κάθε φορά που το φοράμε, ταιριάζοντας τέλεια σε κάθε πρόσωπο ανεξάρτητα από το σχήμα και το μέγεθος των χειλιών.

Εκτός από την κλασική τους εκδοχή σε στικ, μπορούμε να τα βρούμε και σε υγρή για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Το κραγιόν πρόκειται για ένα σύμβολο απόλυτης θηλυκότητας, με μεταμορφωτική δύναμη τόσο για την εξωτερική μας εμφάνιση όσο και για την διάθεσή μας.

Διαθέτουν πιο πλούσιες και έντονες χρωστικές που διαρκούν περισσότερο συγκριτικά με τα lip balms και τα lip gloss ενώ μπορείτε να βρείτε αμέτρητες αποχρώσεις, από ματ, λαμπερή, αστραφτερή μέχρι και ημί-ματ υφή ενώ πολλά κραγιόν νέας γενιάς είναι εμπλουτισμένα και με περιποιητικά ή ενυδατικά συστατικά.

Θα βρείτε τα δικά σας αγαπημένα, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε lip balms, lip gloss και κραγιόν ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA αλλά και με δωρεάν μεταφορικά.