Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Ο Κασσελάκης περιέλαβε στο αφήγημά του για τις φωτιές την αμυντική θωράκιση της χώρας, είναι επικίνδυνος

ΝΔ: Ο Κασσελάκης περιέλαβε στο αφήγημά του για τις φωτιές την αμυντική θωράκιση της χώρας, είναι επικίνδυνος

Το ότι ο κ. Κασσελάκης έχει αδυναμία κατανόησής τους είναι δικό του πρόβλημα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Όσα έχει αναφέρει από χθες ο κ. Κασσελάκης στο ρεσιτάλ λαϊκισμού του, με αλλεπάλληλες δηλώσεις πάσης φύσεως, έχουν απαντηθεί αναλυτικά με στοιχεία.

Το ότι έχει αδυναμία κατανόησής τους είναι δικό του πρόβλημα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ και συμπληρώνει: «Το να περιλαμβάνει, όμως, στο λαϊκίστικο αφήγημά του και την αμυντική θωράκιση της χώρας, τον καθιστά εκτός από γραφικό και επικίνδυνο».

Κασσελάκης: Με ένα F-35 λιγότερο, αγοράζεις τριακόσια πυροσβεστικά οχήματα

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Χειροκροτούνται μεταξύ τους που άφησαν για πρώτη φορά στην ιστορία να καεί ο αστικός ιστός της πρωτεύουσας. Χειροκροτούνται μεταξύ τους που άφησαν μία φωτιά να διανύσει 40 χιλιόμετρα σε λίγες ώρες, χωρίς καμία γραμμή άμυνας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ασκεί δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος «δεν αποπέμπει τον υπουργό της καταστροφής. Δεν αποπέμπει τον υφυπουργό που την ώρα της τραγωδίας έκανε clubbing. Με εντολή Γκρίνμπεργκ, πηγαίνει να κάνει τον Τομ Κρουζ στην αεροπορική βάση Ελευσίνας».

«Ώρα λοιπόν να τεθεί το ερώτημα: Με ένα F-35 λιγότερο, πόσα πυροσβεστικά οχήματα αγοράζεις; Η απάντηση είναι: Τριακόσια!

Αλλά τότε θα χρειάζονταν προσλήψεις και εκείνος έχει εγκαταλείψει την πυροπροστασία στην τύχη της. Άλλωστε, στα εξοπλιστικά είναι οι μεγάλες μίζες.

Ας καταλάβει αυτή η κυβέρνηση έστω την ώρα της παρακμής της: Η Άμυνα του τόπου μας ξεκινά με τη δυνατότητα να προστατεύουμε τις ζωές και την περιουσία του λαού μας», καταλήγει ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Sports in

Η καλύτερη σεζόν του Ρέτσου μέχρι την… επόμενη

Ο διεθνής στόπερ έκανε ρεκόρ συμμετοχών στην κορυφαία χρονιά της καριέρας του και θέλει περισσότερα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024