Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ για Ρωμανό: Αντί η ΝΔ να εκτοξεύει λάσπη κατά του Κασσελάκη, ας απολογηθεί για τη στάχτη και τα αποκαΐδια

ΣΥΡΙΖΑ για Ρωμανό: Αντί η ΝΔ να εκτοξεύει λάσπη κατά του Κασσελάκη, ας απολογηθεί για τη στάχτη και τα αποκαΐδια

«Ο θλιβερός και ανεκδιήγητος Ρωμανός τόλμησε να εκτοξεύσει λάσπη κατά του Κασσελάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλάι των πολιτών, των πυροσβεστών και των εθελοντών», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Με μία σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έκανε λόγο για «fake news, fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου, fake ενσυναίσθηση… όλα για τα likes».

«Το ότι η Νέα Δημοκρατία εκπέμπει και αναπαράγει μόνο παραπολιτική, λάσπη και ψέματα, δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει. Όταν αυτό όμως συμβαίνει μετά από μια τέτοια καταστροφή όπως αυτή της πυρκαγιάς στην Αττική, που άφησε πίσω της πάνω από 100.000 στρέμματα δάσους, καταστρέφοντας σπίτια και περιούσιες ακόμα κι εντός του αστικού ιστού, η πρακτική αυτή είναι εξοργιστική», υπογραμμίζει η Κουμουνδούρου.

Όπως αναφέρει, «αντί να απολογούνται για την καταστροφή, η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία έχουν εξαπολύσει μια άθλια εκστρατεία προπαγάνδας, η οποία απέχει ελάχιστα από το να ζητήσει τα ρέστα απ’ όσους ασκούν κριτική στα πεπραγμένα της».

«Ο Κασσελάκης βρέθηκε στο πλάι των πυρόπληκτων, αντίθετα από τα στελέχη της ΝΔ»

«Στο πλαίσιο αυτό, ο θλιβερός και ανεκδιήγητος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, αντί να κρυφτεί και να σιωπήσει, τόλμησε να εκτοξεύσει λάσπη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλάι των πολιτών που είδαν το βιός τους να καταστρέφεται αλλά και των πυροσβεστών και των εθελοντών που έδωσαν τη μάχη με την πυρκαγιά», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας, παράλληλα, πως «στον αντίποδα, τα κυβερνητικά και τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας περιφέρονται στα μέσα ενημέρωσης κι εκτοξεύουν απίθανες δικαιολογίες, ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες κατά των πολιτικών τους αντιπάλων, αποφεύγοντας ακόμη και την παραμικρή επαφή με τους πολίτες που επλήγησαν».

Όσο για τις κατηγορίες Ρωμανού που μίλησε για «διαρροή Κασσελάκη ότι δήθεν υιοθέτησε πυρόπληκτο σκυλάκι», η Κουμουνδούρου υπενθυμίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «έχει δώσει όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις αναφορικά με τη διαδικασία φιλοξενίας του σκύλου από τη δομή του Γαλατσίου, πέντε ώρες νωρίτερα από την ώρα που ο Ν. Ρωμανός ανήρτησε τις χυδαιότητός του», ενώ προσθέτει πως «σε ό,τι αφορά τις φωτογραφίες του Στ. Κασσελάκη από την επίσκεψή του στον συγκεκριμένο χώρο, είναι προφανές στον οποιονδήποτε πως αυτές λήφθηκαν σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο από την ίδια τη δομή για τα κατοικίδια που δίνονται για υιοθεσία».

«Είναι μάταιη και καταδικασμένη σε αποτυχία η απόπειρα αντιπερισπασμού που επιχειρεί η ΝΔ, ιδίως όταν γίνεται με αυτόν τον άθλιο τρόπο. Αντί λοιπόν το κόμμα του κ. Μητσοτάκη να εκτοξεύει λάσπη κατά του Στ. Κασσελάκη, ας απολογηθεί για τη στάχτη και τα αποκαΐδια, για τα οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη. Και βεβαίως, ο Ν. Ρωμανός να φροντίσει να απευθύνεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον δέοντα σεβασμό», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.​

Sports in

Η καλύτερη σεζόν του Ρέτσου μέχρι την… επόμενη

Ο διεθνής στόπερ έκανε ρεκόρ συμμετοχών στην κορυφαία χρονιά της καριέρας του και θέλει περισσότερα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024