Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Κίναν Έβανς για τον τραυματισμό του, τον Ολυμπιακό και τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Τι είπε ο Κίναν Έβανς για τον τραυματισμό του, τον Ολυμπιακό και τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Κίναν Έβανς μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τον σοβαρό τραυματισμό του και την αποθεραπεία του, ενώ σχολίασε και τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

O Κίναν Έβανς είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού εδώ και περίπου ένα μήνα, παρά το γεγονός ότι ήταν άτυχος και τραυματίστηκε σοβαρά λίγο καιρό πριν ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες.

Ο Αμερικανός γκαρντ μετά από μια καταπληκτική διετία στη Ζαλγκίρις έμεινε ελεύθερος και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και την αποθεραπεία του, αλλά και στη μετακίνηση του στο λιμάνι. Ο Έβανς μίλησε για τους στόχους που έχει με τους ερυθρόλευκους, ενώ τόνισε ότι ανυπομονεί για να ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αποθεραπεία μου πηγαίνει πραγματικά καλά και ανεβαίνω. Προσπαθώ να έχω τον ίδιο θετικό τρόπο σκέψης που είχα και μετά από τον πρώτο μου τραυματισμό, να επιστρέψω ακόμη καλύτερος. Δεν σκύβω, κοιτάζω το φως στο τέλος του τούνελ. Και προσεύχομαι αυτός να είναι ο τελευταίος τόσο σοβαρός τραυματισμός μου

Ανυπομονώ να είμαι υγιής και να βοηθήσω την ομάδα να περάσει αυτό το μικρό εμπόδιο που την σταμάτησε από το να κατακτήσει τη EuroLeague τα προηγούμενα δύο χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος αυτού του τόσο ιστορικού ντέρμπι, είμαι έτοιμος να ενσωματωθώ στην ελληνική κουλτούρα, στη ζωή και στο φαγητό. Θα έχω περιορισμούς στο ξεκίνημα, μέχρι να βρω τα πατήματά μου, μέχρι να σιγουρευτώ ότι το κορμί μου θα αντιδράσει καλά. Θα πρέπει να κερδίσω τον σεβασμό προπονητών και συμπαικτών μου».

Sports in

Γενηδουνιάς: «Εσείς οι παντογνώστες που ρίξατε ευθύνες θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε… κωλοτούμπα»

O Ντίνος Γενηδουνιάς, με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση ευχαρίστησε όσους στήριξαν ξανά την Εθνική πόλο, ενώ έδωσε και μια… υπόσχεση σε όσους την απαξίωσαν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024