Χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία πραγματοποίησε η ΑΕΚ την τελευταία της προπόνηση στην «Opap Arena» πριν την αυριανή ρεβάνς με τη Νόα (15/8, 20:30) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο συνέχισε και σήμερα με θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν, με τον Ματίας Αλμέιδα να τον περιμένει όμως μέχρι και την τελευταία στιγμή έστω για την αποστολή.

Σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς με τη Νόα.

Έτσι φαίνεται πως είναι απίθανο να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα και ο Στίβεν Τσούμπερ είναι ο επικρατέστερος να πάρει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης. Η ΑΕΚ θέλει δύο γκολ για παράταση και τρία για πρόκριση, σε ένα ματς που όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει διαθέσιμο -τουλάχιστον για βασικό- τον έναν και μοναδικό της φορ.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τον Λιβάι Γκαρσία, με τον Αργεντινό τεχνικό να δηλώνει: «Πρέπει να δοκιμάσουμε και πιθανόν να μην είναι ο Λιβάι. Θα δούμε πως μπορούμε να λύσουμε αυτό το θέμα. Σε σχέση με αυτό που είπατε ότι αλλάζω παίκτες στις θέσεις τους, τώρα ίσως χρειαστεί να το κάνω», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση: