Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αντσελότι: «Μου έχουν… χαλάσει οι διακοπές με το να σκέφτομαι ποιον θα βάλω»

Αντσελότι: «Μου έχουν… χαλάσει οι διακοπές με το να σκέφτομαι ποιον θα βάλω»

Ο Κάρλο Αντσελότι για τον τελικό Σούπερ Καπ με την Αταλάντα και όχι μόνο…

Πεπεισμένος πως η ομάδα του έχει μπροστά της μία πολύ απαιτητική σεζόν, η οποία ωστόσο μπορεί «…να γίνει πολύ επιτυχημένη» εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του UEFA Super Cup με την Αταλάντα.

Αρχικά ο Ιταλός προπονητής ρωτήθηκε για την αγωνιστική κατάσταση του Εμπαπέ, τονίζοντας πως «…είμαστε πολύ καλοί κι ο Κιλιάν μπορεί να παίξει απ’ την αρχή, όπως κι όλοι όσοι είναι εδώ. Όλοι μπορούν να παίξουν, παρόλο που δεν είχαμε πολύ χρόνο. Προσαρμόζεται πολύ καλά, είναι συγκεντρωμένος, δείχνει την εξαιρετική ποιότητά του».

Ακολούθως έγινε σχετικό ερώτημα για την «απειλή» της Σαουδικής Αραβίας που έχει βάλει στο… στόχαστρό της τον Βινίσιους: «Δεν με ανησυχεί, έχουμε το πρότζεκτ μας. Έχουμε μια ομάδα και έχουν έρθει και άλλοι καλοί παίκτες. Δεν είναι απειλή, έχουμε πολύ ποιότητα. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

Για τον Βινίσιους δεν υπάρχει τίποτα, είναι εικασίες της αγοράς. Η ατμόσφαιρά μας στα αποδυτήρια είναι πολύ καθαρή και γεμάτη υγεία. Και αυτό θέλουμε για να πετύχουμε σε αυτή τη σεζόν. Δεν υπάρχουν… πρίγκιπες ή βασιλιάδες, αλλά μια ομάδα».

Για την Αταλάντα και τον συμπατριώτη του Τζανπιέρο Γκασπερίνι είπε: «Του αξίζει να βρίσκεται εδώ. Η δουλειά του είναι εξαιρετική, το ίδιο και η ομάδα του. Ο Γκασπερίνι είναι φίλος. Θα είναι δύσκολο».

Όσο για τον ανταγωνισμό που υπάρχει πλέον στη «βασίλισσα» όσον αφορά τις επιλογές για την ενδεκάδα, ο Αντσελότι απάντησε γελώντας: «Μου έχουν… χαλάσει οι διακοπές με το να σκέφτομαι ποιον θα βάλω. Είναι το πιο απλό πράγμα, οι παίκτες είναι καλοί και θα παίξουν και θα συνεισφέρουν. Έχουμε πολλά παιχνίδια και μπορούμε να πάρουμε παιχνίδια με παίκτες που θα έρχονται απ’ τον πάγκο».

Sports in

Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα διεκδικούν τον τίτλο του υπερπρωταθλητή Ευρώπης

Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα μονομαχούν στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, Βαρσοβία, για τον τίτλο του UEFA Super Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024