Ο Παναγιώτης Ρέτσος θα παραμείνει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για πολλά ακόμη χρόνια. Καθώς ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα η σύντομη συζήτηση του κορυφαίου Έλληνα κεντρικού αμυντικού με τη διοίκηση της ΠΑΕ για την επέκταση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρέτσος είπε αμέσως το ναι και οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν ελάχιστα, καθώς υπήρχε κοινή επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία.

Κοινή επιθυμία, ένα παιδί του Ολυμπιακού να μείνει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Στην ομάδα της καρδιάς του.

Στο σπίτι του. Κι έτσι έγινε. Ο Ρέτσος δεσμευόταν με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 με τον Ολυμπιακό. Εντούτοις ερυθρόλευκοι δεν επιθυμούσαν να αφήσουν την υπόθεση να τραβήξει σε μάκρος. Κάλεσαν τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή πριν από λίγες εβδομάδες, έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα και κατέληξαν σε μία συμφωνία που άφησε άπαντες ικανοποιημένους και χαρούμενους.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο του Ρέτσου είναι… 3ετές. Με τη διαφορά πως ο διεθνής στόπερ θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά έως το καλοκαίρι του 2028. Καθώς ουσιαστικά πρόκειται για 3ετή επέκταση της συνεργασίας. Άρα, 3 χρόνια επιπλέον από το καλοκαίρι του 2025 και μετά. Με πολύ καλύτερες απολαβές, αλλά και όρους που αφήνουν όλες τις πλευρές ικανοποιημένες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: