Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κρίσιμη ημέρα για Λιβάι στην ΑΕΚ – Τα δεδομένα και οι σκέψεις του Αλμέιδα

Κρίσιμη ημέρα για Λιβάι στην ΑΕΚ – Τα δεδομένα και οι σκέψεις του Αλμέιδα

Κρίσιμη η σημερινή ημέρα για τον Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ, του οποίου η συμμετοχή θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή…

H AEK προετοιμάζεται για την ρεβάνς απέναντι στη Νόα (15/08, 20:30), που, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Αρμενία, είναι ένας πρόωρος τελικός για την Ένωση.

Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να πάρουν το «εισιτήριο» και υπάρχει πίστη ότι θα τα καταφέρουν, περιμένοντας ποια εκ των Χάιντουκ ή Ρουζομπέροκ θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη προκριματική φάση.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει έναν πολύ μεγάλο πονοκέφαλο που ακούει στο όνομα Λιβάι Γκαρσία που όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ακολούθησε και την Τρίτη (13/08) πρόγραμμα θεραπείας και σήμερα θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο για να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να προπονηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Πιθανότατα θα είναι στην αποστολή και ίσως -αν χρειαστεί- έρθει από τον πάγκο, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο Ματίας Αλμέιδα λίγη ώρα πριν τη σέντρα.

Ποιος θα τον αντικαταστήσει

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ μετράει ήδη 5 γκολ και 1 ασίστ και κανένας στην ΑΕΚ δεν θα ήθελε να τον δει να μένει εκτός για καιρό. Έτσι αφού διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν οι κιτρινόμαυροι με την χρησιμοποίησή του αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Στίβεν Τσούμπερ στην αρχική ενδεκάδα και από εκεί και πέρα δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στους αρχικούς 11 που θα επιλέξει ο Αργεντίνος τεχνικός.

Σίγουροι για την ενδεκάδα πρέπει να θεωρούνται οι Στρακόσα, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Πινέδα και Ελίασον, με τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά να «παίζει» για τη θέση του αριστερού εξτρέμ αντί του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Sports in

Γενηδουνιάς: «Εσείς οι παντογνώστες που ρίξατε ευθύνες θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε… κωλοτούμπα»

O Ντίνος Γενηδουνιάς, με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση ευχαρίστησε όσους στήριξαν ξανά την Εθνική πόλο, ενώ έδωσε και μια… υπόσχεση σε όσους την απαξίωσαν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024