Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Η Μάλμε του πήρε τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ και η Βόλφσμπουργκ τον Κουλιεράκη

ΠΑΟΚ: Η Μάλμε του πήρε τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ και η Βόλφσμπουργκ τον Κουλιεράκη

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη Μάλμε με οδυνηρό τρόπο, έχασε τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ και η Βόλφσμπουργκ είναι έτοιμη να του «αρπάξει» και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο ΠΑΟΚ για ακόμη μια φορά δεν τα κατάφερε στο Champions League και γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μάλμε στην παράταση με 4-3. Ο Δικέφαλος του βορρά κρατούσε την πρόκριση στα χέρια του μέχρι το 95ο λεπτό της κανονικής διάρκειας, όπου με μια καραμπόλα οι Σουηδοί σκόραραν, ισοφάρισαν σε 3-3 και έστειλαν το ματς στο έξτρα ημίωρο.

Εκεί οι Θεσσαλονικείς λύγισαν και αποκλείστηκαν, χάνοντας και φέτος την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και φυσικά τα χρήματα που θα έβαζε στα ταμεία του. Τόσο από την πρόκριση στα play offs, όσο κυρίως και από πιθανή παρουσία του στο League Stage.

Ο Κουλιεράκης, η Βολφσμπουργκ και η απόφαση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ εκτός από τον αποκλεισμό από τη Μάλμε και το «χρυσοφόρο» Champions League φαίνεται ότι είναι πολύ πιθανό να χάσει και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, καθώς πλέον δέχεται μεγάλο πρέσινγκ από τη Βόλφσμπουργκ.

Τα «τρελά» χρήματα και ο Εκόνγκ

Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί προσφέρουν στον ΠΑΟΚ το ποσό μαμούθ των 15.000.000 ευρώ, για να αποκτήσουν τον Έλληνα στόπερ. Ωστόσο, η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά πάντως, τηρεί την ίδια στάση που είχε και πριν τον αποκλεισμό του από το Champions League και όλα θα αποφασιστούν μετά το τέλος των playoffs του Europa League.

Πάντως αν ο ΠΑΟΚ δώσει τη συγκατάθεση του για τον Κουλιεράκη, τότε θα έχει βάλει στα ταμεία του μέσα σε λίγες εβδομάδες από την πώληση δύο στόπερ του 16.200.000 ευρώ, αφού πριν λίγα 24ωρα παραχωρήθηκε και ο Τροστ Εκόνγκ στη Σαουδική Αραβία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη σε τέσσερα ματς στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετράει τρία γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ, στο τέρμα του Ράχμαν Μπάμπα στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε.

Sports in

«Έδεσε» τον Ρέτσο ο Ολυμπιακός – Ανανέωσε μέχρι το 2028 και ρίχνει… άγκυρα στο Λιμάνι (pic)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024