Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς στο… κυνήγι των Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη (pic, vid)

ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς στο… κυνήγι των Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη (pic, vid)

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Μάλμε (4-3), όμως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πέτυχε ένα σημαντικό επίτευγμα και συνεχίζει…

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε χτες βράδυ (13/8) κόντρα στη Μάλμε και με την ήττα στην παράταση από τους Σουηδούς (4-3), αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και συνεχίζει στα play offs του Europa.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν απάντηση στο πρώτο γκολ της Μάλμε (10′ Νανάσι), αφού οι Τάισον (21′) και Κουλιεράκης (43′) «γύρισαν» το ματς για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και παρά την γρήγορη ισοφάριση των Σουηδών με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Νανάσι (45′), ο Ζίβκοβιτς έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Δικέφαλο πριν το ημίχρονο (45′ +3).

Μάλιστα ο τελευταίος πέτυχε και μία σημαντική επίδοση στην χτεσινοβραδινή αναμέτρηση. Ο Ζίβκοβιτς έφτασε τα 12 γκολ με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και είναι πλέον ο πρώτος ξένος σκόρερ της ομάδας, αφήνοντας δεύτερο τον Ρόμπερτ Μακ με 11.

Την ίδια ώρα, στην συνολική λίστα των σκόρερ σε ευρωπαϊκά παιχνίδια του Δικεφάλου, μπροστά από το Σέρβο εξτρέμ βρίσκονται μόνο δύο Έλληνες, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με 14 στην δεύτερη θέση και ο Στέφανος Αθανασιάδης στην πρώτη, με 20 γκολ.

Η ανάρτηση

Παράλληλα, ο Ζίβκοβιτς είναι και στην 8η θέση των σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ, με 48 γκολ, πίσω από την Βιερίνια που είναι 7ος με 51 και οι δυο αρχηγοί του ΠΑΟΚ, είναι οι πρώτοι εν ενεργεία σκόρερ της ομάδας.

Πλέον ο Σέρβος εξτρέμ οδεύει σε υψηλότερες θέσεις, αφού ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι 4ος στην σχετικά λίστα με 59 τέρματα, ενώ στην κορυφή παραμένει ο Σαλπιγγίδης με 113.

Sports in

«Έδεσε» τον Ρέτσο ο Ολυμπιακός – Ανανέωσε μέχρι το 2028 και ρίχνει… άγκυρα στο Λιμάνι (pic)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024