Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Εντουάρντο Καμαβινγκά, στη χθεσινή (13/8) τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν τον αγώνα με την Αταλάντα για το Σούπερ Καπ Ευρώπης, που θα γίνει απόψε στη Βαρσοβία.

Ο Γάλλος μέσος αποχώρησε με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, μετά από μία σύγκρουση με τον συμπατριώτη του Ορελιάν Τσουαμενί και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν διάστρεμμα στον έσω σύνδεσμο, όπως ενημέρωσαν οι «μερένγκες».

Πρόβλημα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που χάνει τον Καμαβινγκά για τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Καμαβινγκά αναμένεται να μείνει 6-7 εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τις πρώτες αγωνιστικές της La Liga και το ξεκίνημα του Champions League, αλλά και τα προσεχή παιχνίδια της εθνικής Γαλλίας στο Nations League.

Πρόβλημα στο κέντρο

Ο τραυματισμός του Καμαβινγκά δεν αποκλείεται να φέρει κάποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τη Ρεάλ, που υπενθυμίζεται ότι έχασε από τη μεσαία της γραμμή τον Τόνι Κρόος (ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση) χωρίς να τον αντικαταστήσει.

Απομένει να φανεί ποιος θα αγωνιστεί στο κέντρο στο αποψινό παιχνίδι με την Αταλάντα για το Super Cup. Τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Η κάτοχος του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης και η νικήτρια του Europa League για τη σεζόν 2023/24, Αταλάντα, θα διεκδικήσουν το UEFA Super Cup, σε έναν αγώνα, που αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα των μερένχες.

Το ματς έχει οριστεί για το βράδυ της Τετάρτης (14/08, 22:00), ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA.