Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ροντινέι: «Τα καλύτερα έρχονται» (vid)

Ροντινέι: «Τα καλύτερα έρχονται» (vid)

Ο Ροντινέι που είναι ένα από τα σημεία αναφοράς του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, έκανε μια ανάρτηση στα social αναφέροντας πως τα καλύτερα έρχονται…

Η φετινή προετοιμασία ήταν ιδιαίτερη και σίγουρα πρωτόγνωρη καθώς ο Κυπελλούχος του Conference League, Ολυμπιακός είχε χρόνο να προετοιμαστεί, χωρίς να έχει να δώσει επίσημα παιχνίδια εν μέσω καλοκαιριού.

Αρκετοί παίκτες ήταν αυτοί που έκαναν εξαιρετική προετοιμασία, με τον Ροντινέι να είναι ένας από αυτούς δίνοντας συνέχεια και στην περυσινή πολύ καλή του εικόνα.

Δεν είναι μόνο η εξαιρετική του απόδοση αλλά και το γεγονός πως έκανε αρκετά πράγματα στο χορτάρι, όντας όπως το συνηθίζει άλλωστε πολύ καλός στα επιθετικά του καθήκοντα.

Ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος, από την εικόνα της ομάδας του, αλλά και του ίδιου, με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο αμυντικός των Πειραιωτών, ανέβασε ένα βίντεο με στιγμές από τα φιλικά προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων», μιλώντας στη λεζάντα του post για τους στόχους του ίδιου αλλά και των συμπαικτών του, ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικότερα, ο Ροντινέι έγραψε:

«Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, ώρα για εμάς να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, ώστε να κάνουμε μία δυνατή αρχή στο πρωτάθλημα. Τα καλύτερα έρχονται».

Sports in

Γενηδουνιάς: «Εσείς οι παντογνώστες που ρίξατε ευθύνες θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε… κωλοτούμπα»

O Ντίνος Γενηδουνιάς, με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση ευχαρίστησε όσους στήριξαν ξανά την Εθνική πόλο, ενώ έδωσε και μια… υπόσχεση σε όσους την απαξίωσαν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024