Η φετινή προετοιμασία ήταν ιδιαίτερη και σίγουρα πρωτόγνωρη καθώς ο Κυπελλούχος του Conference League, Ολυμπιακός είχε χρόνο να προετοιμαστεί, χωρίς να έχει να δώσει επίσημα παιχνίδια εν μέσω καλοκαιριού.

Αρκετοί παίκτες ήταν αυτοί που έκαναν εξαιρετική προετοιμασία, με τον Ροντινέι να είναι ένας από αυτούς δίνοντας συνέχεια και στην περυσινή πολύ καλή του εικόνα.

Δεν είναι μόνο η εξαιρετική του απόδοση αλλά και το γεγονός πως έκανε αρκετά πράγματα στο χορτάρι, όντας όπως το συνηθίζει άλλωστε πολύ καλός στα επιθετικά του καθήκοντα.

Ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος, από την εικόνα της ομάδας του, αλλά και του ίδιου, με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο αμυντικός των Πειραιωτών, ανέβασε ένα βίντεο με στιγμές από τα φιλικά προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων», μιλώντας στη λεζάντα του post για τους στόχους του ίδιου αλλά και των συμπαικτών του, ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικότερα, ο Ροντινέι έγραψε:

«Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, ώρα για εμάς να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, ώστε να κάνουμε μία δυνατή αρχή στο πρωτάθλημα. Τα καλύτερα έρχονται».