Το τμήμα πόλο του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Κάκαρη, με τον διεθνή φουνταριστό, να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών.

Ο Έλληνας φουνταριστός επέστρεψε μετά την τριετία 2018-21 στην ομάδα του Πειραιά, η οποία συνεχίζει να ενισχύει τα τμήματα του ερασιτέχνη, με έναν εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο.

Μάλιστα η ενίσχυση δεν θα σταματήσει εδώ, αφού όπως ενημέρωσε ο ερασιτέχνης η στήριξη μέσω της κάρτας μέλους και της συλλεκτικής κάρτας φιλάθλου από την περιοδεία των τροπαίων θα αξιοποιηθεί για την περαιτέρω ενίσχυση των τμημάτων.

Διπλή «βόμβα»

Αυτό φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα καθώς μετά την απόκτηση του Κώστα Κάκαρη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στο να πραγματοποιήσει μια τεράστια μεταγραφική κίνηση αποκτώντας τον Γκέργκο Ζάλανκι από την Προ Ρέκο.

Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν την κορυφαία μεταγραφή στο παγκόσμιο πόλο το φετινό καλοκαίρι και γίνονται αυτομάτως ένα από τα μεγάλα φαβορί του ερχόμενου Champions League.