Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστικό βίντεο: Νήπια βρέθηκαν στη μέση του δρόμου μετά από τροχαίο

Σοκαριστικό βίντεο: Νήπια βρέθηκαν στη μέση του δρόμου μετά από τροχαίο

Τα νήπια εκτοξεύθηκαν από ένα αυτοκίνητο που αναποδογύρισε πολλές φορές κατά τη διάρκεια ενός τροχαίου

Τον γύρο του διαδικτύου έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο οποίο δύο νήπια με τις πάνες τους προσπαθούν να σταθούν όρθια στη μέση ενός αυτοκινητοδρόμου. Τα μωρά αυτά εκτοξεύθηκαν από ένα αυτοκίνητο που αναποδογύρισε πολλές φορές κατά τη διάρκεια ενός τροχαίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο σερίφης επιβεβαίωσε ότι συνέβη ένα ατύχημα με δύο αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο Insterstate 10’s East Freeway. Το ένα αυτοκίνητο φαίνεται ότι αναποδογύρισε πολλές φορές «εκτινάσσοντας» έναν ενήλικα και δύο μικρά παιδιά.

Τι δείχνει το βίντεο

Πλάνα από τη σκηνή του ατυχήματος δείχνει ένα από τα μωρά που φορούσαν πάνες να προσπαθεί να ανακτήσει την ισορροπία του και να σηκωθεί ενώ το άλλο κοιτάζει τριγύρω. Κανένα από τα δύο δεν φαινόταν να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Δεν είναι σαφές εάν κάποιο ήταν σε κάθισμα αυτοκινήτου ή ήταν σωστά δεμένο τη στιγμή του τροχαίου, η αιτία του οποίου παραμένει υπό διερεύνηση.

Ακόμη, ο ενήλικας και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για περίθαλψη, και ήταν και οι τρεις ήταν σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες της NY Post. Ο οδηγός του άλλου οχήματος, δεν τραυματίστηκε, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Οργή στα κοινωνικά δίκτυα

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί είναι οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων που δηλώνουν εξαγριωμένοι για τις εικόνες που παρουσιάζει. «Ο οδηγός να κατηγορηθεί για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο», έγραψε ένας χρήστης. «Το να μην βάζετε τα παιδιά σας σε παιδικά καθίσματα και ζώνες ασφαλείας θα πρέπει να είναι ομοσπονδιακό έγκλημα», σχολίασε άλλος.

«Ο Θεός πρέπει να πρόσεχε αυτά τα παιδιά γιατί είναι ακόμα ζωντανά και περπατούν. Ευχαριστώ τον Θεό που προσέχει τα παιδιά σου. Αμήν», σχολίασε τρίτος. Ένας άλλος απλά πρόσθεσε: «Δόξα τω Θεώ τα παιδιά είναι καλά».

Η στιγμή που τα μωρά βρέθηκαν στην μέση αυτοκινητοδρόμου

Sports in

Γενηδουνιάς: «Εσείς οι παντογνώστες που ρίξατε ευθύνες θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε… κωλοτούμπα»

O Ντίνος Γενηδουνιάς, με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση ευχαρίστησε όσους στήριξαν ξανά την Εθνική πόλο, ενώ έδωσε και μια… υπόσχεση σε όσους την απαξίωσαν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024