Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που «έσκασε» σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, μετά από 17 χρόνια σχέσης, αποφάσισε να «ρίξει» τίτλους τέλους στην κοινή του πορεία, προκαλώντας έκπληξη για αυτή του την απόφαση.

Έως τώρα οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό δεν έχουν γίνει γνωστοί. Ωστόσο και οι δύο ηθοποιοί, τις τελευταίες ημέρες, έχουν κάνει αρκετές αναρτήσεις -γεμάτες νόημα- στα μέσα κοινωνικής δικτύωσεις.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Μαρία Κορινθίου «ανέβασε» ένα νέα story στο Instagram που έγραφε: «Δεν θα μπορέσεις ποτέ να ξεφύγεις από την καρδιά σου. Οπότε είναι καλύτερα να ακούς τι έχει να πει».

Το νέο story της Μαρίας Κορινθίου.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, με μια ανάρτησή της, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που της έχουν στείλει. «Ήδη έχετε ξεκινήσει να μου στέλνετε μηνύματα αγάπης και ευχών και σας ευχαριστώ πολύ. Μεγάλη αγκαλιά σας στέλνω, σας ευχαριστώ και εύχομαι η Παναγίτσα να μας φωτίζει και να μας προστατεύει όλους! Καλή Παναγιά και χρόνια πολλά στη μισή Ελλάδα» έγραψε στο Instagram.

Έως τώρα, τόσο η Μαρία Κορινθίου όσο και ο Γιάννης Αϊβάζης έχουν κάνει διάφορες αναρτήσεις στα social media, με τις οποίες επιβεβαίωναν την είδηση του χωρισμού τους. Πρώτος ο γνωστός ηθοποιός έγραψε: «Μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν, ώστε καλύτερα πράγματα να συμβούν». Ενώ λίγες ώρες αργότερα ήταν η σειρά της Κορινθίου να αναρτήσει μια κοινή τους φωτογραφία, συνοδεύοντάς την με τη λεζάντα: «17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με τον Γιάννη. Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και τον σεβασμό που μας δείχνετε».