Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι: Δεν θα υπάρξει γάμος χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο

Τέιλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι: Δεν θα υπάρξει γάμος χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο

Μπορεί να είναι ερωτευμένοι, αλλά άνθρωπός από το στενό τους περιβάλλον λέει ότι δεν θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο.

Θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα και ισχυρά ζευγάρια της showbiz παγκοσμίως. Ή αλλιώς «το βασιλικό ζευγάρι των ΗΠΑ», όπως αρέσει να τους αποκαλούν οι fans τους. Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι, από το 2023 όταν κι έγινε γνωστή η σχέση τους, έχουν καταφέρει να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των media. Άλλωστε δεν είναι ότι κρύβονται κιόλας. Η 34χρονη superstar της pop είδε σχεδόν όλους τους αγώνες των Kansas City Chiefs την περασμένη χρονιά, ενώ ο κάτοχος τριών Super Bowl εμφανίζεται συχνά πυκνά στις συναυλίες της.

Είναι τέτοια η σχέση τους, που πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο γάμος τους δεν θα αργήσει να έρθει. Σε αυτό βοήθησε και ο παίκτης των Chiefs: από τη μια έγινε γνωστό ότι έψαχνε το «τέλειο δαχτυλίδι» από την άλλη οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχε πάρει την άδεια του πατέρα της pop star.

Ωστόσο, ίσως και να αργήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ο Τράβις Κέλσι δεν πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στην Τέιλορ Σουίφτ αν πρώτα δεν διευθετήσουν το ζήτημα του προγαμιαίου συμβολαίου.

«Είναι τεράστια τα χρηματικά ποσά που εμπλέκονται και από τις δύο πλευρές» δήλωσε στο περιοδικό Life & Style άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι και συμπλήρωσε: «Οι δυο τους θεωρούν ότι είναι ανεπίσημα αρραβωνιασμένοι εδώ και καιρό και είναι 100% αφοσιωμένοι στο να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί και να δημιουργήσουν οικογένεια».

Sports in

Οι ευχές του Bαγγέλη Μαρινάκη για τον Δεκαπενταύγουστο (pic)

O ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε τις δικές του ευχές για την 15η του Αυγούστου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024