Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Χάλι Μπέρι: Η Μπλέικ Λάιβλι της είπε να παίξει στο «Deadpool & Wolverine» και μετά την «κρέμασε»

Χάλι Μπέρι: Η Μπλέικ Λάιβλι της είπε να παίξει στο «Deadpool & Wolverine» και μετά την «κρέμασε»

Η 58χρονη ηθοποιός είχε την ευκαιρία να φορέσει ξανά τη στολή των X-Men, αλλά το τηλεφώνημα που περίμενε δεν ήρθε ποτέ.

Η ταινία «Deadpool & Wolverine» θεωρείται η μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο του καλοκαιριού, αλλά όλης της χρονιάς. Και είναι λογικό αυτό: μπορεί να μην έχει κλείσει μήνα στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά ήδη έχει σπάσει το «φράγμα» του 1 δισ. δολαρίων στο box office. Κάτι που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο όταν βάζεις σε ένα φιλμ δύο από τους αγαπημένους ήρωες της Marvel και τους αφήνεις για 128 λεπτά να κάνουν τα δικά τους.

Χωρίς υπερβολή, η ταινία του σκηνοθέτησε ο Σον Λέβι ήταν αυτοί που θα ήθελαν να παίξουν όλοι οι ηθοποιοί (εκτός του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ.). Ένας από αυτούς είναι και η Χάλι Μπέρι, η οποία σχεδόν είχε φορέσει τη στολή της Storm, αλλά το τηλεφώνημα που περίμενε δεν ήρθε ποτέ.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η 58χρονη ηθοποιός, η Μπλέικ Λάιβλι της είπε να παίξει στο «Deadpool & Wolverine» αλλά μετά την κρέμασε. «Τη συνάντησα τυχαία σε μια επίδειξη μόδας και με ρώτησε αν θα ήθελα να παίξω ως Storm στο φιλμ του συζύγου της Ράιαν Ρέινολντς. Φυσικά και είπα ναι, αν μου το ζητούσε. Τελικά δεν μου το ζήτησε ποτέ» δήλωσε η Χάλι Μπέρι.

Η σταρ του Χόλιγουντ, φαίνεται, να μην περνάει και την καλύτερή της (επαγγελματική) φάση αυτή την περίοδο. Όπως έγινε γνωστό δεν θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά της Hulu «All’s Fair». Αν και είχε ανακοινωθεί ως μια από τις τρεις πρωταγωνίστριες του σήριαλ, δίπλα στις Γκλεν Κλόουζ και Κιμ Καρντάσιαν, τελευταία στιγμή βρέθηκε εκτός καστ. Και, κρίνοντας από τις δηλώσεις της, δεν ήταν δική της απόφαση.

«Καμιά φορά κάποια πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο» δήλωσε στο Entertainment Tonight και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να είμαι πολύ εκεί με αυτές τις δύο κυρίες».

Το «All’s Fair» είναι μια δικαστική δραματική σειρά, που φέρει την υπογραφή του Ράιαν Μέρφι και αναμένεται να βγει στις μικρές οθόνες το 2025.

Sports in

Με την πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση απέναντι στη Νόα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχοντας στην πλάτη της το 3-1 της Αρμενίας καλείται να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να γλιτώσει το... κάζο απέναντι στη Νόα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024