Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Είναι το ομορφότερο σοκάκι του κόσμου» και βρίσκεται στην Ελλάδα σύμφωνα με το TikTok

«Είναι το ομορφότερο σοκάκι του κόσμου» και βρίσκεται στην Ελλάδα σύμφωνα με το TikTok

Ένας χρήστης του TikTok ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένα γραφικό σοκάκι αναφέροντας πώς «Έχει ψηφιστεί ως το ομορφότερο του κόσμου» - Πολλοί συμφώνησαν μαζί του ενώ άλλοι τον αμφισβήτησαν.

Μπορεί τα στενά της Μυκόνου να αποθεώνονται συχνά -πυκνά στο διαδίκτυο και στα περιοδικά, όμως ένα σοκάκι στον Μόλυβο της Λέσβου, έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο TikTok.

Ο χρήστης της εφαρμογής με το όνομα «spanos_giannis» ανάρτησε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται το γραφικό μέρος, γράφοντας: «Έχει ψηφιστεί το πιο όμορφο σοκάκι του κόσμου» ενώ στην λεζάντα πρόσθεσε «Και βρίσκεται στην Ελλάδα».

Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο ένα τεράστιο δέντρο καλύπτει το πλακόστρωτο σοκάκι ενώ περιμετρικά βρίσκονται μαγαζιά που πουλούν φρούτα και λαχανικά αλλά και εστιατόρια τα οποία φιλοξενούν ντόπιους και τουρίστες οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν τα τοπικά εδέσματα του νησιού.

@spanos_giannis Και είναι στην Ελλάδα 🇬🇷 ##summer##greece##fyppppppppppppppppppppppp##foryou##foryoupage##fyp##viralvideo##mpesfy ♬ Me gustas tu x Missili – Tio

Ωστόσο ο ισχυρισμός ότι έχει ψηφιστεί ως το πιο όμορφο σοκάκι του κόσμου φαίνεται να αμφισβητήθηκε από αρκετούς. «Έχει ψηφιστεί από ποιους και πότε;» διερωτήθηκε κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε: «αυτό που δεν καταλαβαίνω σε αυτές τις ψηφοφορίες είναι από ποιους γίνονται, ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου κτλ!», ενώ μια άλλη χρήστης προχώρησε σε μια «εγκυκλοπαιδική σημείωση» αναφέροντας: «Πού αλλού; Μόλυβος Λέσβου! Το χωριό μου. Η πρώτη ονομασία είναι Μήθυμνα. Αργότερα ονομάστηκε Μόλυβος».

Το σοκάκι φαίνεται να χαρακτηρίστηκε το πιο όμορφο του κόσμου μέσα από έρευνα  – γκάλοπ της ιστοσελίδας «BoredPanda», η οποία δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από διάσημα σοκάκια από όλο τον κόσμο, με τους χρήστες να ψηφίζουν για ομορφότερο τον Μόλυβο της Λέσβου.

*Κεντρική φωτογραφία θέματος: Flickr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του συλλόγου»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, την πρεμιέρα με τον Βόλο, αλλά και για τις πιθανότητες να υπάρξουν νέες... αφίξεις στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024