Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Επική είσοδος τραγουδιστή σε πανηγύρι στο Γεράκι Λακωνίας

Επική είσοδος τραγουδιστή σε πανηγύρι στο Γεράκι Λακωνίας

Ο Γιάννης Νταβέλης «εισέβαλε» στο πανηγύρι μέσα στον κάδο ενός ανυψωτικού οχήματος, με φωτορυθμικά και καπνογόνα να κάνουν ατμόσφαιρα.

Αύγουστος, ο μήνας εκείνος του χρόνου που την τιμητική τους έχουν οι άδειες, οι παραλίες, τα νησιά και τα πανηγυρια. Κάθε μέρος της Ελλάδας θα διοργανώσει το λιγότερο ένα μεγάλο πανηγύρι, με φαγητό, μουσική και χορό, προκειμένου να διασκεδάσουν ντόπιοι και επισκέπτες.

Ένα τέτοιο διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και στο Γεράκι Λακωνίας, ένα χωριό περίπου 1.000 κατοίκων, 39 χιλιόμετρα μακριά από τη Σπάρτη και σε υψόμετρο 300 μέτρων, από τον Αθλητικό Σύλλογο «Κάστρο Γερακίου». Το μεγάλο όνομα της βραδιάς ήταν ο Γιάννης Νταβέλης, ο οποίος φρόντισε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του με… εντυπωσιακό τρόπο.

Ο τραγουδιστής, ουσιαστικά, είσεβαλε στο πανηγύρι μέσα στον κάδο ενός ανυψωτικού οχήματος, ενώ οι διοργανωτές είχαν ανάψει πράσινα καπνογόνα και φωτορυθμικά, ώστε να υπάρχει ατμόσφαιρα ποδοσφαιρική. Αφού το όχημα έκανε το γύρο του γηπέδου του δημοτικού σχολείου της περιοχής, για να τον δουν όλοι οι θεατές, στο τέλος τον… απόθεσε πάνω στη σκηνή, που τον περίμενε το συγκρότημά του.

@natasagolfinou ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ !!!!! #viral #klarinamono #panigiria #gerakilakonias #teamntavelis #summertour2024 @Νταβέλης Γιάννης @Ioanna Ntaveli @Δημητρης Νικιας ♬ πρωτότυπος ήχος – Natasa Golfinou

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το Γεράκι διοργανώνει viral πανηγύρι. Στα μέσα του Ιουλίου, πάλι στο σχολείο περιοχής, όταν εμφανίστηκε να τραγουδήσει ο Γιώργος Βελισσάρης, δεκάδες βεγγαλικά και καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα στο χωριό, ενώ ένα κλαρκ έριχνε λουλούδα στον τραγουδιστή.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του συλλόγου»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, την πρεμιέρα με τον Βόλο, αλλά και για τις πιθανότητες να υπάρξουν νέες... αφίξεις στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024