Μποτιλιάρισμα, (το): η συσσώρευση οχημάτων που έχει ως αποτέλεσμα να σταματάει ή να επιβραδύνει υπερβολικά την κυκλοφορία. Για όποιον δεν γνωρίζει, αυτός είναι ο επίσημος ορισμός του μποτιλιαρίσματος – της κατάστασης αυτής που ζουν οι περισσότεροι αθηναίοι για περίπου 345 ημέρες τον χρόνο και είναι ικανή να βγάλει από τα ρούχα του και τον πιο ήρεμο άνθρωπο.

Ωστόσο, αυτή η υπερβολική κίνηση δεν είναι παντού η ίδια. Σε ορισμένα μέρη, για μερικούς ανθρώπους, μπορεί να είναι και αρκετά διασκεδαστική. Όπως για παράδειγμα στη Μύκονο. Είναι γνωστό ότι στο νησί των Ανέμων και των διασήμων, ο κόσμος πολλά πράγματα τα ζει διαφορετικά  Ωστόσο, ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι ένα από αυτά είναι και το μποτιλιάρισμα.

Ένα βίντεο που έκανε την εμφάνισή του στα social media δείχνει δύο κοπέλες που χορεύουν μέσα σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο την ώρα που το κυκλοφοριακό χάος έξω από γνωστό κλαμπ του νησιού έχει χτυπήσει κόκκινο. Εκείνη τη στιγμή, στη διασκέδαση μπαίνει και μια τουρίστρια που βρίσκεται στον δρόμο, με αποτέλεσμα για μερικά λεπτά η άσφαλτος να μετατραπεί σε πίστα νυχτερινού κέντρου.

@mykonos.live.tv.pe Έτσι περναει η ωρα όταν έχει κίνηση στη Μύκονο!! #mykonos #greece #mikonos #funny #for #mykonoslivetv #μυκονος #funnyvideos #viral #viralvideo #summer #beachparty #petrosnazos #party ♬ πρωτότυπος ήχος – mykonos live tv & petros nazos

Το βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Mykonos Live TV στο TikTok και είναι απολαυστικό. Δυστυχώς, δεν νομίζουμε να λειτουργεί για την κίνηση στην Λ. Κηφισίας.

* Πηγή: Mykonos Live TV