Η Ultimate World Cruise, της οποίας οι τιμές κυμαίνονται από περίπου 54.000 έως 117.000 δολάρια ανά άτομο, φτάνει επίσημα στο τέλος της μετά από σχεδόν εννέα μήνες στη θάλασσα – και ένας από τους διάσημους επιβάτες της έχει ανάμεικτα συναισθήματα γι’ αυτό.

Τον Φεβρουάριο, η TikToker κράτησε τους ακολούθους της ενήμερους όταν η κρουαζιέρα, που διαχειρίζεται η Royal Caribbean, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια σημαντική αλλαγή δρομολογίου λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Η ταξιδιώτισσα, η οποία ακούει στο όνομα drjennytravels, έχει αποκτήσει πιστούς οπαδούς που μοιράζονται περιεχόμενο από το αξιοσημείωτο (και μακρύ) ταξίδι της. Έγινε viral επειδή μοιράστηκε αποστολές από το δύσκολο ταξίδι μέσω του θυελλώδους περάσματος Drake προς την Ανταρκτική τον Ιανουάριο και όταν το πλοίο συνάντησε μια «τρομακτική» ομίχλη τον Μάιο.

Το τέλος αυτής της περιπέτειας

Σε ένα TikTok που μοιράστηκε στις 10 Αυγούστου, η Dr .Jenny ξεκίνησε μια αντίστροφη μέτρηση του τελευταίου μήνα της κρουαζιέρας στο Serenade of the Seas και εξέφρασε τη θλίψη της για το πολύμηνο ταξίδι που κοντεύει να τελειώσει.

«Σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας για την έναρξη της παγκόσμιας κρουαζιέρας εννέα μηνών και νιώθω ανάμεικτα συναισθήματα γι’ αυτό», λέει στο βίντεο. «Αισθάνομαι θλίψη, άγχος και κάπως φοβάμαι το τέλος αυτής της περιπέτειας – αλλά από την άλλη πλευρά, έχουμε ακόμα έναν μήνα κρουαζιέρας μπροστά μας».

@drjennytravels ONE MONTH LEFT on the 9 month world cruise 😱 BUT good news is that our friends are joining us for this segment, so we are very excited about that! #drjennytravels #ultimateworldcruise #worldcruisetok #cruisetok #worldcruise2024 #serenadeoftheseas #serenade #9monthcruise #9monthcruisetok #9monthcruisedrama #9monthcruiseproblems #traveltok #traveltiktok #worldtravel ♬ original sound – drjennytravels

Προσθέτει ότι είναι ενθουσιασμένη για τους φίλους που θα την ακολουθήσουν για ένα τμήμα του ταξιδιού από την Κοπεγχάγη στο Άμστερνταμ τον τελευταίο μήνα.

Τον Φεβρουάριο, η TikToker κράτησε τους ακολούθους της ενήμερους όταν η κρουαζιέρα, που διαχειρίζεται η Royal Caribbean, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια σημαντική αλλαγή δρομολογίου λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Τότε, η εταιρεία κρουαζιέρας επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι επρόκειτο να ακυρώσει το αρχικό δρομολόγιο του εννεάμηνου ταξιδιού μέσω της Ερυθράς Θάλασσας και της Διώρυγας του Σουέζ τον Μάιο, προκειμένου να διατηρήσει τους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος ασφαλή. Οι ταξιδιώτες της κρουαζιέρας είχαν στη συνέχεια δύο εναλλακτικά δρομολόγια, τα οποία ο Dr. Jenny εξήγησε σε ένα άλλο TikTok.

Το δρομολόγιο

Η Ultimate World Cruise αναχώρησε από το Μαϊάμι στις 10 Δεκεμβρίου και θα επιστρέψει στο ίδιο λιμάνι στις 10 Σεπτεμβρίου. Η κρουαζιέρα διαρκεί 274 διανυκτερεύσεις και προσεγγίζει συνολικά 160 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων οκτώ παγκόσμιων «θαυμάτων», σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο.

Αποτελούμενο από τέσσερα τμήματα – την «απόλυτη» κρουαζιέρα στην Αμερική, την Ασία και τον Ειρηνικό, την Αφρική, τη Νότια Ευρώπη και την κρουαζιέρα στην Ευρώπη και πέρα από αυτήν – το ταξίδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τελευταίο του σκέλος και περνάει από τη Νορβηγία.

*Με πληροφορίες από: People