Στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου στην Αθήνα εντόπισαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών την 29χρονη δικηγόρο Αθηνών που κατηγορείτο για διακίνηση κοκαΐνης.

Η 29χρονη είναι ελληνικής υπηκοότητας με καταγωγή από την Αρμενία, ενώ εντοπίστηκε στις 01:00 την Τετάρτη 14 Αυγούστου.

Το πρωί της ίδιας μέρας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο όχημά της έπειτα από παρακολούθηση της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη να κινείται με το όχημά της και προέβησαν σε έλεγχο

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση της κατηγορουμένης στη διακίνηση ναρκωτικών, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν την 29χρονη και πιστοποίησαν την εγκληματική της δράση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη να κινείται με το όχημά της και προέβησαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός αυτού και κατασχέθηκαν 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες 33,8 γραμμαρίων κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (14-8-2024) στην περιοχή του Κολωνού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 29χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση της κατηγορουμένης στην διακίνηση ναρκωτικών, εντοπίστηκε η 29χρονη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική της δράση.

Ειδικότερα ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη να κινείται με όχημα σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας και προέβησαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός αυτού και κατασχέθηκαν:

-40- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες -33,8- γραμμ. κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».