Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μεσσηνία: Εφιαλτικές στιγμές έζησε οικογένεια όταν δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ – Πώς γλύτωσαν

Μεσσηνία: Εφιαλτικές στιγμές έζησε οικογένεια όταν δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ – Πώς γλύτωσαν

Καθώς η οικογένεια ετοιμάζονταν να πάει για μπάνιο στη θάλασσα, ξαφνικά εισέβαλε από την ανοιχτή γκαραζόπορτα το μεγαλόσωμο ροτβάιλερ.

Σύμφωνα με το MEGA, η οικογένεια καθόταν αμέριμνη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, στη βεράντα του σπιτιού τους ενώ ανάμεσα τους βρίσκονταν και ένα μωράκι ενός έτους.

Καθώς ετοιμάζονταν να πάνε για μπάνιο στη θάλασσα, ξαφνικά εισέβαλε από την ανοιχτή γκαραζόπορτα ένα μεγαλόσωμο ροτβάιλερ.

«Βρισκόμουν έξω στη βεράντα του σπιτιού μου, μαζί με το ενός έτους κοριτσάκι μου, το οποίο έκανε κούνια εκείνη την στιγμή, όταν μπήκε ένα ροτβάιλερ. Το είδα να ανεβαίνει τα σκαλιά και ήρθε προς το μέρος μου με διαθέσεις επιθετικές», περιγράφει ο πατέρας της οικογένειας.

Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ενώ ζήτησε και από την τοπική εισαγγελία να δοθεί εντολή απομάκρυνσης του σκυλιού, αλλά τους ενημέρωσαν πως το μόνο που μπορεί να γίνει είναι κάποια σύσταση στον ιδιοκτήτη του

Στην άλλη άκρη της βεράντας βρισκόταν το σκυλάκι της οικογένειας, ένα μαλτεζ, το οποίο μόλις είδε το ροτβάιλερ, ξεκίνησε να του γαυγίζει.

«Για καλή μου τύχη πρόλαβα σήκωσα το παιδί, μπήκα κατευθείαν μέσα και το ροτβάιλερ επιτέθηκε στο μαλτεζάκι, το οποίο και το σκότωσε».

«Κλείστηκε μέσα στο μπάνιο για να μην της επιτεθεί»

Ο εφιάλτης όμως δεν είχε τέλος. Ακούγοντας τη φασαρία η σύζυγος και η μητέρα της βγήκαν έξω για να προσπαθήσουν να σώσουν το σκυλάκι τους από τη λυσσαλέα επίθεση του ροτβάιλερ. Τότε, ο σκύλος στράφηκε στις δύο γυναίκες.

«Βγήκε έξω η σύζυγος και η πεθερά μου, να το βγάλουν το μαλτεζάκι από τα δόντια του ροτβάιλερ, που αυτό ήταν αδύνατο και όταν καταφέραμε να το βγάλουμε από τα δόντια του, που δεν το βγάλαμε γιατί το ροτβάιλερ ήθελε και το άφησε, πήραν το άψυχο κορμί και πήγαν μέσα στο σπίτι, το διπλανό σπίτι της πεθεράς μου. Ακολούθησε τη σύζυγό μου το ροτβάιλερ και κλείστηκε μέσα στο μπάνιο για να μην της επιτεθεί».

Μήνυση

Ο μεγαλόσωμος σκύλος o oποίος ανήκει σε γείτονα της οικογένειας, έφυγε τελικά από τις φωνές των έντρομων γυναικών. Ο ιδιοκτήτης του το μάζεψε, ζητώντας συγγνώμη που άφησε την πόρτα ανοιχτή.

Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ενώ ζήτησε και από την τοπική εισαγγελία να δοθεί εντολή απομάκρυνσης του σκυλιού, αλλά τους ενημέρωσαν πως το μόνο που μπορεί να γίνει είναι κάποια σύσταση στον ιδιοκτήτη του.

Sports in

Επίσημο: Στη Σάρλοτ ο Πεπ Μπιέλ (vid)

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο στα social media, η Σάρλοτ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τον δανεισμό του Πεπ Μπιέλ από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024