Κι εκεί που νομίζαμε ότι η Rihanna έχει δοκιμάσει κάθε τάση ομορφιάς που υπάρχει, μια νέα εμφάνισή της έρχεται να μας διαψεύσει και να μας συστήσει κάτι φρέσκο και διαφορετικό. Ο λόγος για το καινούριο εξώφυλλο της σταρ για το Perfect Magazine το οποίο είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο cool όλων των εποχών. Τα στολισμένα με κρυστάλλους και πολύτιμους λίθους φρύδια της αποτέλεσαν το επίκεντρο πολλών λήψεων, σε συνδυασμό με τα smokey eyes της και το δραματικό eyeliner.

Η φωτογράφιση της Rihanna είναι κομψοτέχνημα -άλλωστε, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την αγαπημένη τραγουδίστρια κι επιχειρηματία. Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, μάλιστα, συνεργάστηκε πάλι με το περιοδικό για ένα εξώφυλλο όπου τότε πόζαρε άλλοτε με πολύ λεπτά και άλλοτε με ντεκαπαρισμένα φρύδια, κι ένα χτένισμα σε στιλ της δεκαετίας του ’80. Σε αυτό το εξώφυλλο, όμως, υιοθέτησε το δραματικό «mob wife» trend, φορώντας ένα γούνινο παλτό και απολαμβάνοντας ένα πιάτο μακαρόνια με λάγνο ύφος. Εκείνα, όμως, που κλέβουν την παράσταση είναι τα «κρυστάλλινα» φρύδια της, που είναι ο πρωταγωνιστής των περισσότερων looks της.

Τα φρύδια της Rihanna, όπως βλέπουμε, δεν ακολουθούν την καμπύλη των πραγματικών φρυδιών της -ή ένα φυσικό σχήμα γενικά-, αλλά έχουν τοποθετηθεί πιο ακανόνιστα από τον makeup artist Yadim Carranza. Η διακοσμητική αυτή προσέγγιση κάνει το βλέμμα της τόσο συναρπαστικό και θέτει τις βάσεις ίσως για μια νέα τάση που αναμένουμε να δούμε τους επόμενους μήνες. Το μακιγιάζ της φωτογράφισης έγινε φυσικά με προϊόντα από Fenty Beauty, αλλά και από το νέο haircare brand της Rihanna, τα Fenty Hair.