Η Daisy Edgar-Jones είναι το απόλυτο it-girl που απασχολεί τα media τους τελευταίους μήνες με τις συγκλονιστικές στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες μας χαρίζουν άπειρες εικόνες για έμπνευση, αλλά και τα υπέροχα μαλλιά της.

Τα ’70s curtain bangs της, δηλαδή οι επιμελώς ατημέλητες αφέλειές της σε στιλ δεκαετίας του ’70, που πλαισιώνουν το πρόσωπό της με αυτόν τον τόσο ανεπιτήδευτο και κολακευτικό τρόπο, αποτελούν το hair trend που θα σας πείσει να… κόψετε αφέλειες.

Γιατί τα ’70s curtain bangs είναι τόσο in;

Σύμφωνα με τους hairstylists, τα ’70s curtain bangs είναι ιδανικά για τα μακριά μήκη μαλλιών, αφού τούς χαρίζουν μια τολμηρή και δραματική διάσταση -απόδειξη αποτελεί το πολυσυζητημένο hairstyle της Daisy Edgar-Jones. Η διατήρηση του μακριού μήκους στα πλάγια, είναι το σήμα κατατεθέν των ’70s curtain bangs και είναι αυτό που τους επιτρέπει επιτρέπει να μπλεντάρονται με τα υπόλοιπα μαλλιά τόσο ανεπιτήδευτα και να ταιριάζουν με ποικίλα hairstyles και σχήματα προσώπου.

Styling tips

Για να κάνετε styling στα ’70s curtain bangs σας στο σπίτι, ξεκινήστε στεγνώνοντάς τα με το πιστολάκι. Στη συνέχεια, πάρτε μια στρογγυλή βούρτσα και με τη βοήθεια του σεσουάρ, προσπαθήστε να δώσετε σχήμα και όγκο στις αφέλειές σας -πάντα να στεγνώνετε με φορά προς τα έξω για να δημιουργηθεί αυτό το κολακευτικό γύρισμα που βλέπουμε στα curtain bangs. Εάν έχετε εξαιρετικά πυκνά μαλλιά, χωρίστε τα curtain bangs σας στα δύο, σαν κουρτίνες που ανοίγουν στο κέντρο, και στεγνώστε το κάθε τμήμα ξεχωριστά με το πιστολάκι και τη βούρτσα όπως προαναφέραμε.

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις, για να διατηρήσετε τα ’70s curtain bangs σας στη θέση τους για ώρες. Η χρήση ενός σπρέι για υφή (texturizing spray) θα σας βοηθήσει να κρατήσετε σταθερές τις αφέλειες, όσες ώρες κι αν περάσουν, ενώ πολύ σημαντικό είναι να «κλείνετε» το χτένισμά σας με λακ.

Πηγή: VITA