Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στην Αττική: «Γιατί αυτό πρέπει να συμβαίνει κάθε χρόνο;», είπε ο Κασσελάκης

Φωτιά στην Αττική: «Γιατί αυτό πρέπει να συμβαίνει κάθε χρόνο;», είπε ο Κασσελάκης

Για την φωτιά στην Αττική μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο CNN - « Είμαστε στην Αθήνα, 4 εκατομμύρια άνθρωποι κατοικούν σε αυτή την πόλη»

Η φωτιά στην Αττική, από την οποία κάηκαν πάνω από 100.000 στρέμματα απασχόλησε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Στο πλαίσιο οδοιπορικού του CNN στα καμένα, μίλησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, στο παρακάτω βίντεο, η ανταποκρίτρια του CNN, Ελένη Γιώκου, μετέφερε από την Πεντέλη, την εικόνα που επικρατούσε, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν εστίες φωτιάς προκειμένου να επέμβουν εγκαίρως, ενώ όπως λέει, συνομίλησε με διάφορους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη.

Φωτιά στην Αττική: «Γιατί αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο;»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ευρισκόμενος μπροστά από το κτίριο που βρέθηκε απανθρακωμένη μια εργαζόμενη γυναίκα, ανέφερε: «Πιστεύετε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μια απλή πολιτική διαμάχη; Θα μπορούσε να βρίσκεται η μητέρα κάποιου εδώ μέσα. Είμαστε στην Αθήνα, 4 εκατομμύρια άνθρωποι κατοικούν σε αυτή την πόλη. Θα μπορούσε να είναι ο γονιός του οποιουδήποτε εδώ μέσα.

Δεν πρόκειται για μια περίπτωση που η κυβέρνηση διαχειρίζεται μια κατάσταση ιδανικά κι εγώ ήρθα εδώ για να κάνω μια φθηνή πολιτική αντιπαράθεση προκειμένου να κερδίσω πόντους. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια σκληρή πραγματικότητα. Πέρυσι είχαμε τη μεγαλύτερη πυρκαγιά των τελευταίων δεκαετιών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό κάθε χρόνο»

Φωτιά στην Αττική: «Είναι τόσο δύσκολο να αναπνεύσεις»

Η ανταποκρίτρια του αμερικανικού μέσου ενημέρωσης, ανέφερε ότι «Είναι τόσο δύσκολο να αναπνεύσεις», ενώ τόνισε «Έχουμε δει τόσους πολλούς ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους από τη φωτιά.»

Συνέχισε δε λέγοντας: «Οι κάτοικοι που συναντήσαμε θέτουν ένα ερώτημα. Πώς γίνεται μία φωτιά που βρίσκεται 40 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, να κινείται τόσο γρήγορα, ώστε να φτάνει στα προάστια, καταστρέφοντας το βιός τόσων ανθρώπων.»

Δείτε τι είπε στο CNN ο Στέφανος Κασσελάκης

Sports in

Οι ευχές του Bαγγέλη Μαρινάκη για τον Δεκαπενταύγουστο (pic)

O ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε τις δικές του ευχές για την 15η του Αυγούστου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024