Τις δομές κοινωνικής ένταξης του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδευσαν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βούλα Κεχαγιά, η συντονίστρια των think tanks Διάνα Βουτυράκου και ο υποψήφιος του κόμματος στις πρόσφατες ευρωεκλογές Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τη Βούλα Κεχαγιά, τη Διάνα Βουτυράκου, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τους εθελοντές της δομής μοίρασαν φαγητό στους πολίτες που παρευρίσκονταν στη δομή και αντάλλαξαν ευχές μαζί τους.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνεχάρη τους υπεύθυνους της δομής για την ποιότητα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών που προσφέρουν σε όλους τους πολίτες που έχουν ανάγκη, αλλά και για την εγκαρδιότητα και την ανθρωπιά με την οποία επιτελούν το έργο τους.

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη

Επίσκεψη στους εποχικούς πυροσβέστες

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τους εποχικούς πυροσβέστες του σταθμού της Νέας Μάκρης. Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συζήτησε με τους εργαζόμενους που βρίσκονταν στη βάρδια, οι οποίοι περιέγραψαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα και κατέθεσαν τα αιτήματά τους.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, οι εποχικοί πυροσβέστες επισήμαναν στον Στέφανο Κασσελάκη ότι υπάρχουν 3.500 χιλιάδες κενές οργανικές θέσεις στην Πυροσβεστική.

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισαν πως οι θέσεις αυτές θα πρέπει να καλυφθούν από τους εποχικούς πυροσβέστες, οι οποίοι ανέρχονται στους 2.500.