Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Μητσοτάκης εύχεται «χρόνια πολλά» και δίνει διαβεβαιώσεις «στους λίγους που επλήγησαν από την πυρκαγιά»

Ο Μητσοτάκης εύχεται «χρόνια πολλά» και δίνει διαβεβαιώσεις «στους λίγους που επλήγησαν από την πυρκαγιά»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Χανιά που βρίσκεται για τον Δεκαπενταύγουστο αναφέρθηκε στη μεγάλη φωτιά που έπληξε την Αττική και στην... τοξικότητα

Λίγοι πολίτες επλήγησαν από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που έσπευσε να δώσει διαβεβαιώσεις ότι «η πολιτεία θα φροντίσει να κινηθεί τάχιστα ώστε να τους αποζημιώσει».

Ευχόμενος από τα Χανιά που βρίσκεται για τον εορτασμό της Κοιμήσεως Θεοτόκου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογράμμισε πως «ο Δεκαπενταύγουστος, η σημαντική εορτή της Ορθοδοξίας δίνει σε όλους μας ελπίδα και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες».

«Ο Δεκαπενταύγουστος θα πρέπει να είναι μία στιγμή περισυλλογής και αυτογνωσίας»

Όσον αφορά τη μεγάλη φωτιά της Αττικής υπογράμμισε πως «θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλα τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού και όλους τους εθελοντές που έδωσαν τις τελευταίες ημέρες πολύ δύσκολες μάχες με τις φλόγες στην Αττική και να διαβεβαιώσω τους ευτυχώς λίγους συμπολίτες μας οι οποίοι επλήγησαν από την πυρκαγιά, ότι η πολιτεία θα φροντίσει να κινηθεί τάχιστα ώστε να τους αποζημιώσει».

Ταυτόχρονα, δεν… παρέλειψε να αναφερθεί στην τοξικότητα η οποία, όπως είπε, «δυστυχώς δεν έκανε καλό στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια».

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Γιορτάζουμε σήμερα των Δεκαπενταύγουστο πιστοί στις παραδόσεις μας. Ο Δεκαπενταύγουστος, η σημαντική εορτή της Ορθοδοξίας δίνει σε όλους μας ελπίδα και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες.

Είναι η μέρα που εορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας που φροντίζουμε διαρκώς να ενισχύουμε, πράγμα απαραίτητο στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε.

Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλα τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού και όλους τους εθελοντές που έδωσαν τις τελευταίες ημέρες πολύ δύσκολες μάχες με τις φλόγες στην Αττική και να διαβεβαιώσω τους ευτυχώς λίγους συμπολίτες μας οι οποίοι επλήγησαν από την πυρκαγιά, ότι η πολιτεία θα φροντίσει να κινηθεί τάχιστα ώστε να τους αποζημιώσει.

Ο Δεκαπενταύγουστος θα πρέπει να είναι μία στιγμή περισυλλογής και αυτογνωσίας και αναγνώρισης ότι ο τόπος προχωράει μπροστά μόνο μέσα από την ενότητα, και αντιπαλεύοντας την πόλωση και την τοξικότητα η οποία δυστυχώς δεν έκανε καλό στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια.

Ελπίζω αυτές τις στιγμές περισυλλογής να μας κάνουν όλους να αναλογιστούμε πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, και πως ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά για να αντιμετωπίσουμε και πάλι πετυχημένα της μεγάλες δυσκολίες που βλέπουμε να έρχονται στο μέλλον.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες απανταχού της γης».

Sports in

Οι ευχές του Bαγγέλη Μαρινάκη για τον Δεκαπενταύγουστο (pic)

O ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε τις δικές του ευχές για την 15η του Αυγούστου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024