Πηγές της ΝΔ διαψεύδουν κατηγορηματικά δημοσιεύματα και αναρτήσεις στα social media, που υποστηρίζουν ότι η 29χρονη δικηγόρος, η οποία συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας για διακίνηση ναρκωτικών, έχει σχέση με το τη Νέα Δημοκρατία.

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά συκοφαντικά δημοσιεύματα και άθλιες αναρτήσεις στα social media, που αναφέρουν ότι δικηγόρος η οποία συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών έχει σχέση με το κόμμα μας. Η συλληφθείσα ουδεμία σχέση έχει με τη Νέα Δημοκρατία και ουδέποτε υπήρξε μέλος της», αναφέρουν σχετικά.

«Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας απέναντι στη διασπορά ψευδών ειδήσεων που στόχο έχουν να βλάψουν τη ΝΔ», τονίζουν, μάλιστα, οι ίδιες πηγές.

Πώς συνέλαβαν την 29χρονο δικηγόρο

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη δικηγόρος συνελήφθη χθες (14/8) από την αστυνομία σε έλεγχο που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, καθώς βρέθηκε να μεταφέρει αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη έτοιμες προς διακίνηση.

Πρόκειται για δικηγόρο Αθηνών, η οποία έχει καταγωγή από την Αρμενία. Εντοπίστηκε να κινείται με όχημα σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Σεπόλια.

Στην οδό Σεπολίων και Αγίου Μελετίου, οι αστυνομικοί την σταμάτησαν και στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός του αυτοκινήτου ποσότητες κοκαΐνης.

Ειδικότερα, βρέθηκαν 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες 33,8 γραμμ. κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Η 29χρονη δικηγόρος συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δίωξη Ναρκωτικών είχε πληροφορίες για τη δράση της 29χρονης στη διακίνηση κοκαΐνης και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών κατάφεραν να την πιάσουν «στα πράσα».