Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ρωμανός: Κατέβηκε η ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΑ που εργαλειποιούσε την πυρκαγιά με την fake υοθεσία πυρόπληκτου σκύλου

Ρωμανός: Κατέβηκε η ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΑ που εργαλειποιούσε την πυρκαγιά με την fake υοθεσία πυρόπληκτου σκύλου

«Όλα όσα έγραψα χθες έχουν επιβεβαιωθεί από βίντεο και αναρτήσεις εθελοντών που ήταν με τον κ. Κασσελάκη στη δομή φιλοξενείας πυρόπληκτων ζώων», υποστηρίζει ο Νίκος Ρωμανός

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για εργαλειοποίηση της μεγάλης φωτιάς στην Αττική, υπενθυμίζοντας χθεσινή (14/8) του ανάρτηση στην οποία έκανε λόγο για «fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου» από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Σε χθεσινή μου ανάρτηση σχολίασα τη fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου, στα πλαίσια του τριήμερου σόου εργαλειοποίησης της πυρκαγιάς στη βορειοανατολική Αττική, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ώρες μετά την ανάρτηση μου, ο κ. Κασσελάκης, μέσω του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μου επιτέθηκε με βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, που είχα το ‘θράσος’ να αναφερθώ στην ανάρτηση της ΜΚΟ που διέψευδε τη δήθεν υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου και αναδείκνυε την υποκρισία και τη χυδαιότητα ενός στημένου σόου στην πλάτη πυρόπληκτων ζώων, φιλόζωων και εθελοντών. Για την ταμπακιέρα τίποτα φυσικά. Το μόνο που έκανε ήταν να με παραπέμψει στην απάντηση που είχαν βγάλει κάποιες ώρες νωρίτερα. Σήμερα βέβαια η εν λόγω ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει κατέβει. Μάλλον δεν πήγε και πολύ καλά αυτό…», τόνισε ο κ. Ρωμανός.

«Απατεώνες είμαστε;»

Και προσέθεσε: «Επίσης, σήμερα όλα όσα έγραψα χθες έχουν επιβεβαιωθεί από βίντεο και αναρτήσεις εθελοντών που ήταν με τον κ. Κασσελάκη στη δομή φιλοξενείας πυρόπληκτων ζώων, την οποία χρησιμοποίησε ως ντεκόρ για τα βίντεο, τις αναρτήσεις και τα likes του (φωτο 3 & βίντεο – facebook.com/share/v/1gHhSw…? )».

Για να καταλήξει: «Με όλα αυτά, μου ήρθε στο μυαλό η ιστορική φράση της κας Φωτίου: ‘απατεώνες είμαστε;’ Η απάντηση στην προκειμένη περίπτωση είναι προφανής…».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του συλλόγου»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, την πρεμιέρα με τον Βόλο, αλλά και για τις πιθανότητες να υπάρξουν νέες... αφίξεις στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024