Η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Νόα στη ρεβάνς του 3-1 στην Αρμενία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, θέλοντας να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί στα play offs και ο Ματίας Αλμέιδα έκανε γνωστή πριν από λίγο την ενδεκάδα της Ένωσης.

Ο Λιβάι Γκαρσία τελικά δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός αποστολής, με τον Τσούμπερ να είναι ο αντικαταστάτης του στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Στρακόσια θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Πήλιος στην τετράδα της άμυνας, Σιμάνσκι και Μάνταλος στον άξονα, Ελίασον και Γκατσίνοβιτς στα «φτερά», με τον Λιούμπιτσιτς πίσω από τον Ελβετό επιθετικό.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ

Στον πάγκο θα είναι οι Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Μουκουντί, Άμραμπατ, Λαμέλα, Κοϊτά, Πινέδα, Φερνάντες, Μήτογλου, Γαλανόπουλος, Χατζισαφί και Περέιρα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η ενδεκάδα της Νόα: Τσαντσάρεβιτς, Σίλβα, Μίλκοβιτς, Τοράρινσον, Σάντος, Γκάμπος, Σανγκαρέ, Μανβέλιαν, Φερέιρα, Γκρεγκόριο, Πίνσον.

Στον πάγκο για τους Αρμένιους θα είναι οι Πιοσχάντνι, Μουραντιάν, Άιας, Ντασιάν, Τσινάρι, Μεντόσα, Αβανεσιάν, Χαμπαρτσουμιάν, Πετροσογιάν και Ομάρ.