Στην Κύπρο με την Ανόρθωση ως δανεικός από την ΑΕΚ για έναν χρόνο, θα συνεχίσει την καριέρα του ο 21χρονος αμυντικός Κωνσταντίνος Χρύσοπουλος.
Ο νεαρός στόπερ δεν βρήκε ποτέ θέση στην πρώτη ομάδα της Ένωσης (έπαιζε με την ΑΕΚ Β’) κι έτσι παραχωρήθηκε στην κυπριακή ομάδα ώστε να πάρει ματς στα πόδια του.
Ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος θα αγωνίζεται στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη. Το καλοκαίρι του 2022 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Β’ με την μορφή δανεισμού, ενώ την επόμενη χρονιά τον απέκτησε με ελευθέρα μεταγραφή η ΑΕΚ. Είχε επίσης 4 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Κ21.
Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:
«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ Αθηνών για ένα χρόνο.
Ο Κωνσταντίνος αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός. Θα φοράει τον αριθμό 16 στην πλάτη. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον «Φοίνικα» στο στήθος!
Βιογραφικό
Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις 21/05/2003 στην Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης. Το καλοκαίρι του 2022 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Β με την μορφή δανεισμού, ενώ την επόμενη χρονιά τον απέκτησε με ελευθέρα μεταγραφή η ΑΕΚ. Είχε επίσης 4 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Κ21».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.