Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
H ΕΛ.ΑΣ. βάζει «στοπ» στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού για το ματς με τον Βόλο

H ΕΛ.ΑΣ. βάζει «στοπ» στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού για το ματς με τον Βόλο

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στο Βόλο (17/08), την ώρα που έχουν φύγει περισσότερα από 3000 εισιτήρια.

Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε «στοπ» στην οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού για τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο, το Σάββατο (17/8) στο Πανθεσσαλικό, για την 1η αγωνιστική της Super League, παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη φύγει χιλιάδες εισιτήρια.

Οι ερυθρόλευκοι ετοίμαζαν μεγάλη μετακίνηση στον Βόλο, καθώς η ομάδα της Μαγνησίας άναψε το «πράσινο φως» για να δοθούν περίπου 10.000 εισιτήρια στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τη ζήτηση από τον κόσμο των Πειραιωτών να είναι τεράστια.

Μάλιστα, ήδη έχουν φύγει 3.000 εισιτήρια και όπως γίνεται κατανοητό δημιουργείται πρόβλημα και σύγχυση, από την απόφαση της αστυνομίας μετά από την κυκλοφορία των εισιτηρίων και αναμένονται οι επόμενες κινήσεις…

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 και ώρα 20:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Sports in

Με την πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση απέναντι στη Νόα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχοντας στην πλάτη της το 3-1 της Αρμενίας καλείται να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να γλιτώσει το... κάζο απέναντι στη Νόα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024