Η Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε να ξετυλίγει χθες (14/8) στη Βαρσοβία, με την κατάκτηση του UEFA Super Cup (2-0 την Αταλάντα), το κουβάρι της πρόκλησης των επτά τίτλων σε μία σεζόν!

Κανένας σύλλογος, ούτε καν η «βασίλισσα» της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης που είχε συνηθίσει να αντιμετωπίζει κάθε είδους προκλήσεις, δεν είχε βρεθεί ποτέ αντιμέτωπη με την πιθανότητα να κερδίσει επτά τίτλους την ίδια σεζόν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα «Marca».

O μεγάλος στόχος

Το UEFA Super Cup ήταν ο πρώτος τίτλος που μπορούσε να κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο επόμενος θα είναι το Διηπειρωτικό Κύπελλο, όπου θα αγωνιστεί ως πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η ίδια διαδρομή που τους οδήγησε στον τίτλο στη Βαρσοβία χθες.

Το 2025 θα είναι η σειρά του ισπανικού Super Cup, τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς, σε ένα καλεντάρι που κλείνει τον Ιούνιο με το επίσης Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Πριν, οι Μαδριλένοι θα έχουν προσπαθήσει στη LaLiga και στο Champions League, διοργανώσεις στις οποίες υπερασπίζονται τους τίτλους τους, αλλά και στο ισπανικό Κύπελλο.