Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Ποτσετίνο αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ

Ο Ποτσετίνο αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ

Εθνική ομάδα επέλεξε ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με την εθνική Ηνωμένων Πολιτειών, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Το ESPN μετέδωσε ότι ο Αργεντινός προπονητής πιάνει δουλειά άμεσα, καθώς συμφώνησε να αναλάβει την εκπρόσωπο της (συν)διοργανώτριας χώρας του επόμενου Μουντιάλ .

Όπως όλα δείχνουν, ο πρώην προπονητής της Τότεναμ, της Παρί Σεν Ζερμέν και της Τσέλσι θα βρεθεί για πρώτη φορά στον πάγκο των ΗΠΑ σε περίπου 20 ημέρες, στις 7 Σεπτεμβρίου, στο ματς εναντίον του Καναδά, στο Κάνσας Σίτι.

Ο αντί – Μπεράλτερ

Η ομάδα των ΗΠΑ έχει μείνει χωρίς προπονητή από τις 10 Ιουλίου, όταν αποφασίστηκε η απομάκρυνση του Φρανκ Μπεράλτερ, μετά την κακή παρουσία -και μάλιστα εντός έδρας- στο Κόπα Αμέρικα. Από την άλλη πλευρά και η σεζόν του 52χρονου Ποτσετίνο δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με την Τσέλσι όμως να πραγματοποιεί αντεπίθεση προς το τέλος της σεζόν και να διασφαλίζει τουλάχιστον την ευρωπαϊκή της παρουσία, με την 6η θέση που κατέκτησε στην Premier League.

Σίγουρα καλύτερα από τη 12η της περιόδου 2022/23, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να παραμείνει ο Ποτσετίνο. Παρότι είχε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, απομακρύνθηκε το Μάιο.

Έτσι, ο Αργεντινός φεύγει για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης στην προπονητική του καριέρα, η οποία εκτείνεται εδώ και 15 χρόνια. Από το 2009 και μέχρι σήμερα θήτευσε διαδοχικά στην Εσπανιόλ, τη Σαουθάμπτον, την Τότεναμ, την Παρί και την Τσέλσι, άρα είναι και η πρώτη φορά που αναλαμβάνει εθνικό συγκρότημα.

Sports in

Επίσημο: Στη Σάρλοτ ο Πεπ Μπιέλ (vid)

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο στα social media, η Σάρλοτ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τον δανεισμό του Πεπ Μπιέλ από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024