Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου Πέρι: Τουλάχιστον μία σύλληψη για το θάνατο του ηθοποιού

Μάθιου Πέρι: Τουλάχιστον μία σύλληψη για το θάνατο του ηθοποιού

Τον Μάιο, η αστυνομία του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την ομοσπονδιακή αστυνομία για να ερευνήσει από πού πήρε ο Μάθιου την κεταμίνη η οποία συνδέεται με τον θάνατο του.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έγινε μια σύλληψη σε σχέση με το θάνατο του πρωταγωνιστή των Friends, Μάθιου Πέρι.

Ο σταρ ήταν ειλικρινής για το πώς ο εθισμός είχε επηρεάσει τη ζωή του στα απομνημονεύματά του Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing (2022)

Σύμφωνα με το NBC News, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν ένα άτομο στη Νότια Καλιφόρνια την Πέμπτη. Πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη στην έρευνα για τον θάνατο του Πέρι από ατύχημα τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο 54χρονος βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στις 28 Οκτωβρίου 2023. Μετά τη διενέργεια νεκροψίας, το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες κατέγραψε ως αιτία θανάτου την υπερβολική δόση κεταμίνης.

«Δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία»

Ο Πέρι φέρεται να κατανάλωνε κεταμίνη ως φάρμακο για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του, την κατάθλιψη και το άγχος του. Ο σταρ ήταν ειλικρινής για το πώς ο εθισμός είχε επηρεάσει τη ζωή του στα απομνημονεύματά του Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing (2022).

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η αστυνομία του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την ομοσπονδιακή αστυνομία για να ερευνήσει από πού πήρε ο Μάθιου την κεταμίνη.

Η τελευταία του θεραπεία πριν από τον θάνατό του ήταν μια εβδομάδα πριν, καθώς ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι η κεταμίνη «δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία» λόγω του μικρού χρόνου παραμονής της κεταμίνης στον ανθρώπινο οργανισμό.

*Με πληροφορίες από: The Mirror

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του συλλόγου»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, την πρεμιέρα με τον Βόλο, αλλά και για τις πιθανότητες να υπάρξουν νέες... αφίξεις στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024