Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Βιρτζίνια: Άντρας απήγαγε τα παιδιά του, μαχαίρωσε την μητέρα τους και τράκαρε σε καταδίωξη

Βιρτζίνια: Άντρας απήγαγε τα παιδιά του, μαχαίρωσε την μητέρα τους και τράκαρε σε καταδίωξη

Ένας άντρας στις ΗΠΑ, απήγαγε 3 από τα παιδιά του, μαχαίρωσε την γυναίκα του και ακόμα ένα παιδί και τράκαρε στην καταδίωξη που ακολούθησε.

Ένα μωρό ενός έτους από τη Βιρτζίνια πέθανε μετά από καταδίωξη που ακολούθησε την απαγωγή της, λίγο αφού ο πατέρας της μαχαίρωσε τη μητέρα της και την πήρε μαζί του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μια γυναίκα και ένα κορίτσι με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην Βιρτζίνια Μπιτς το βράδυ της Τετάρτης και διαπίστωσαν ότι ο Ντάνα Πλάμερ, 36 ετών, από τη Βιρτζίνια Μπιτς, τους μαχαίρωσε πριν τραπεί σε φυγή με τους γιους του 7 και 5 ετών και την ενός έτους κόρη του, είπε η αστυνομία της Βιρτζίνια Μπιτς.

Το τραυματισμένο παιδί και η γυναίκα, η μητέρα των παιδιών, μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, όπου ήταν σε σταθερή κατάσταση την Πέμπτη, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό των παιδιών, ενώ εκδόθηκε Amber Alert. Το πρωί της Πέμπτης, η αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι το SUV που αναζητούσαν είχε εντοπιστεί. Η αστυνομία της Πολιτείας της Βιρτζίνια προσπάθησε να το σταματήσει, είπε η αστυνομία. Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν ο οδηγός δεν σταμάτησε και αντ’ αυτού συνέχισε βόρεια στο Μέριλαντ, όπου έχασε τον έλεγχο και τράκαρε, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Το κοριτσάκι πέθανε στο νοσοκομείο

Τα τρία παιδιά βρέθηκαν, αλλά το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο Πλάμερ συνελήφθη στο σημείο της σύγκρουσης.

Η αστυνομία της Πολιτείας του Μέριλαντ έλαβε κλήση για βοήθεια από την αστυνομία της Πολιτείας της Βιρτζίνια και έφτασε περίπου δύο λεπτά μετά τη συντριβή, είπε ο Ταγματάρχης Άνταμ Στατσούρσκι σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη. Ο Πλάμερ και τα άλλα δύο παιδιά ήταν σε σταθερή κατάσταση στα νοσοκομεία της περιοχής, είπε. Η αστυνομία του Μέριλαντ θα διερευνήσει το θανατηφόρο δυστύχημα.

«Οι καρδιές μας είναι με την οικογένεια και τους αγαπημένους που θρηνούν σήμερα το πρωί», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Πολ Νόιντιγκεϊτ σε δήλωση. «Πρόκειται για μια ασύλληπτη τραγωδία και εκ μέρους του VBPD, εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας σε όσους επλήγησαν από αυτή την απώλεια».

Το αυτοκίνητο μετά την καταδίωξη που συνέβη σε Λωρίδες Έκτακτης Ανάγκης αυτοκινητοδρόμων.

Sports in

Οι σκέψεις του «Μέντι» για τον Βόλο – Πανέτοιμοι Μπιανκόν και Πιρόλα για το κέντρο άμυνας

Το δίδυμο στο κέντρο άμυνας και οι επίλογές του ισπανού στον άξονα της μεσαίας γραμμής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024