Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η αδερφή της Κέιτ Μος στο OnlyFans – Τα «έσπασε» με την οικογένειά της

Η αδερφή της Κέιτ Μος στο OnlyFans – Τα «έσπασε» με την οικογένειά της

Η μικρότερη αδερφή της Κέιτ Μος αν και αρχικά ακολούθησε τα χνάρια της στο μόντελινγκ, βρήκε μεγαλύτερη ευχαρίστηση ως δημιουργός περιεχομένου στο OnlyFans.

Η ετεροθαλής αδερφή της Κέιτ Μος, Lottie, και το διάσημο μοντέλο ήταν τόσο δεμένες κάποτε που ζούσαν μαζί κατά τη διάρκεια του lockdown για τον Covid.

H Lottie τώρα αποκάλυψε ότι έχει αποξενωθεί τόσο πολύ από την οικογένειά της που ακόμα και η μητέρα της σταμάτησε να της μιλάει.

Η διαμάχη ήρθε όταν η 26χρονη Lottie άρχισε να δημιουργεί περιεχόμενο για το συνδρομητικό OnlyFans αφού μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 2021.

«Είχα την αίσθηση ότι αρκετοί άνθρωποι δεν ήταν τόσο επιεικής στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν έμοιαζε καθόλου με αυτό που ένιωσα όταν επέστρεψα. Έχασα πολλούς φίλους από τη βιομηχανία του μόντελινγκ. Η μητέρα μου δεν μου μιλούσε για εβδομάδες και η οικογένειά μου ήταν λίγο αναστατωμένη για αυτό» σημειώνει η Lottie.

H Lottie μεγάλωσε στο δυτικό Σάσεξ με τη μητέρα της Inger, η οποία είναι Νορβηγίδα. Είναι η δεύτερη σύζυγός του Peter Moss, του πατέρα που μοιράζεται με την Κέιτ Μος.

«Υπάρχουν τόσα πολλά κορίτσια στο OnlyFans στο Λος Άντζελες και τόσοι πολλοί πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών. Οι άνθρωποι πραγματικά τους αποδέχονται στην κοινωνία και είναι ψύχραιμοι μαζί τους και κανείς δεν κάνει πολλές ερωτήσεις για αυτό» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Στη συνέχεια επέστρεψα στο Λονδίνο και αυτό ήταν που έγινε πραγματικότητα για εμένα. Όλοι οι φίλοι μου νόμιζαν ότι έπαθα σοβαρή ψυχική κατάρρευση» υπογραμμίζει η Lottie.

Η Lottie ήταν παράνυμφος στον γάμο της Κέιτ Μος και όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 16 της για την Teen Vogue, φάνηκε ότι ήταν προορισμένη να ακολουθήσει τα βήματα της διάσημης αδερφής της.

Ωστόσο, τώρα λέει ότι η ζωή στη σκιά της Κέιτ Μος την άφησε σε κατάθλιψη και την ανάγκασε να αρνηθεί να συνεργαστεί με οίκους μόδας υψηλής ραπτικής.

«’Αυτή είσαι, είσαι η αδερφή της Κέιτ Μος και θα γίνεις το δεύτερο μέρος της’ μου έλεγαν για χρόνια στο μόντελινγκ και έτσι δεν ήμουν εγώ» υπογραμμίζει η Lottie.

Ενώ εμφανίστηκε σε καμπάνια του Calvin Klein, η Lottie επισημαίνει ότι πήρε μεγαλύτερη ικανοποίηση από την εργασία της ως δημιουργός περιεχομένου για το OnlyFans.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μπήκα σε αυτό γιατί ήμουν σε ένα κακό μέρος της ζωής μου και όλα πήγαιναν στραβά, αλλά ήταν το αντίθετο. Το μόντελινγκ αντιπροσώπευε κάτι που δεν ήμουν πραγματικά θαυμαστής. Και όταν βρήκα το OnlyFans γνώρισα όλα αυτά τα κορίτσια που ήταν παρόμοια με εμένα. Πάντα ήθελα να είμαι λίγο πιο ριψοκίνδυνη και πάντα ήθελα να βγάλω το σώμα μου προς τα έξω» επισημαίνει η Lottie.

Η αποξένωση με την Κέιτ Μος

Αυτό έρχεται αφότου η Lottie αποκάλυψε ότι δεν είχε ποτέ πραγματικά σχέση με το supermodel και αδερφή της Κέιτ Μος, καθώς αποκάλυψε τα πάντα για την περίπλοκη οικογενειακή τους δυναμική.

Μιλώντας στο The Matt Haycox Show Podcast τον περασμένο Νοέμβριο, η Lottie παραδέχτηκε πως δεν είχε ποτέ στενό δεσμό με την Κέιτ Μος. Όταν ρωτήθηκε αν ζήτησε συμβουλές από τη μεγάλη αδερφή της όταν μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ, η δημιουργός περιεχομένου του OnlyFans ομολόγησε ότι οι δυο τους δεν είχαν έρθει καν κοντά όταν ήταν παιδί.

«Όχι, δεν μιλήσαμε ποτέ πραγματικά ειλικρινά. Πάντα ήταν έτσι, δεν ήμουν ποτέ λυπημένη για αυτό πραγματικά. Ξέρεις προφανώς δεν είναι υπέροχο να ακούς ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για μια σχέση μαζί σου… αλλά ξέρεις θα βλεπόμασταν τα Χριστούγεννα και σε τέτοια πράγματα και θα παίζαμε λίγο την οικογένεια» υπογραμμίζει η Lottie για τη διάσημη αδερφή της Κέιτ Μος.

«Δεν ήταν σαν να έχανα κάποιον» εξηγεί, καθώς δεν είχε γνωρίσει ποτέ πραγματικά την Κέιτ Μος. «Ποτέ δεν ήταν σαν να επέλεξε να φύγει. Είναι 20 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα, έχει κάθε δικαίωμα να ζήσει τη δική της ζωή, δεν χρειάζεται να κάνει παρέα μαζί μου».

Η Lottie ισχυρίστηκε πως κερδίζει περίπου 30.000 λίρες τον μήνα με το περιεχόμενό της. «Τα ξόδεψα όλα και έχω τύψεις. Τώρα έχω χρήματα στον λογαριασμό μου αλλά ειλικρινά για πολλά χρόνια δυσκολευόμουν πραγματικά γιατί ξόδευα και ξόδευα».

«Για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όταν ήμουν 18, 19, 20, όποτε έβγαζα χρήματα, δεν χρειαζόταν να κοιτάζω τις τιμές, απλώς ξόδευα. Νόμιζα ότι ήταν μια απεριόριστη προσφορά χρημάτων και αποδεικνύεται τώρα ότι δεν είναι αληθινό» σημειώνει η Lottie Moss.

Sports in

«Ξεσάλωσε» ο Γιόκιτς σε γάμο συμπαίκτη του – Χόρευε με ανοιχτό πουκάμισο (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει δείξει πολλές φορές τις αρετές του και στον χορό. Και στον γάμο του Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς του έδωσε να καταλάβει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024