Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Το γράμμα του Καρόλου για το «αβάσταχτο κενό» μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το γράμμα του Καρόλου για το «αβάσταχτο κενό» μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Μια επιστολή του βασιλιά Καρόλου αποκαλύπτει τα συναισθήματά του μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997.

Ένα γράμμα που έγραψε ο βασιλιάς Κάρολος μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στις 31 Αυγούστου 1997 ρίχνει νέο φως στα συναισθήματά του εκείνη την περίοδο.

Ο τότε πρίγκιπας Κάρολος έγραψε για το «αβάσταχτο κενό» τέσσερις μήνες αφότου η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Η επιστολή που εστάλη στον Peter Houghton πουλήθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία για 2.000 δολάρια σύμφωνα με την DailyMail.

Είναι ξεκάθαρο στο γράμμα πως θρηνεί και ο Peter Houghton, καθώς ο πρώην πρίγκιπας της Ουαλίας γράφει ότι η καρδιά του «αιμορραγεί» για αυτόν μετά τον θάνατο της «αγαπημένης Liz» μετά από ασθένεια.

Ο Κάρολος προσέθεσε ότι μπορούσε να φανταστεί την αγωνία που περνούσε ο Houghton και «λαχταρούσε να κουνήσει ένα μαγικό ραβδί για να αλλάξει την κατάσταση».

Η επιστολή του Καρόλου μετά τον θάνατο της Νταϊάνα

Στη συνέχεια αναφερόταν στη σύγχυση που συνοδεύει την απομάκρυνση κάποιου τόσο νέου από τον κόσμο. Ένα οικείο συναίσθημα καθώς η πρώην σύζυγός του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, ήταν μόλις 36 ετών τη στιγμή του θανάτου της.

Η τρισέλιδη χειρόγραφη επιστολή χρονολογείται στις 8 Δεκεμβρίου 1997, λίγο περισσότερο από τρεις μήνες μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που άφησε πίσω της τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι (τότε μόλις 15 και 12 ετών αντίστοιχα).

Έχει την υπογραφή του Καρόλου, ενώ περιλαμβανόταν και ο αρχικός φάκελος, ο οποίος είχε τις οδηγίες του μελλοντικού μονάρχη για την παράδοση της επιστολής. Ο πωλητής της επιστολής, σύμφωνα με την DailyExpress, είναι άγνωστος.

Η πώληση της επιστολής έγινε από την PR Auction από τη Βοστώνη και ένας εκπρόσωπος ανέφερε ότι «αυτή η μακροσκελής χειρόγραφη επιστολή προς τον Peter εκφράζει τη συμπαράστασή του για τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου. Ο Κάρολος ήταν πιθανότατα ιδιαίτερα συγκινημένος τη στιγμή που έγραψε το γράμμα, καθώς η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε βρει τραγικό θάνατο λίγους μήνες νωρίτερα».

Sports in

«Ξεσάλωσε» ο Γιόκιτς σε γάμο συμπαίκτη του – Χόρευε με ανοιχτό πουκάμισο (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει δείξει πολλές φορές τις αρετές του και στον χορό. Και στον γάμο του Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς του έδωσε να καταλάβει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024