Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Καλοκαιρινά όνειρα: Η Κλέλια Ανδριολάτου topless στη θάλασσα

Καλοκαιρινά όνειρα: Η Κλέλια Ανδριολάτου topless στη θάλασσα

Το βίντεο που ανέβασε η νεαρή ηθοποιός είναι άκρως καλοκαιρινό και σέξι.

Την γνωρίσαμε πριν από περίπου δύο χρόνια μέσα από τη σειρά «Meastro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και αμέσως κατάφερε να ξεχωρίσει χάρη τόσο στο ταλέντο της όσο και στην εξωτερική της εμφάνιση. Ο λόγος για την Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία αυτή την περίοδο κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις διακοπές της.

Η νεαρή ηθοποιός κάνει ένα μικρό tour στα νησιά της Ελλάδας, καθώς τις τελευταίες ημέρες την έχουμε δει να ταξιδεύει από την Κέρκυρα στη Σίφνο και από τη Μήλο στην Κίμωλο. Και δεν διστάζει να μας δείξει πως περνάει, ανεβάζοντας συχνά πυκνά φωτογραφίες της στα social media από τις καλοκαιρινές περιπέτειές της.

Ωστόσο, σήμερα, η Κλέλια Ανδριολάτου ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, το οποίο ξεσήκωσε τους ακόλουθούς της και μέσα σε δύο ώρες έχει ξεπεράσει τα 13.000 likes. Σε αυτό βλέπουμε την όμορφη ηθοποιό να περπατάει στα βράχια, να κάνει βουτιές στη θάλασσα και στο τέλος να μένει topless, καθώς με αρχές κινήσεις βγάζει το πάνω μέρος του μαγιού τους και πετάει επιδεικτικά στη θάλασσα.

«Summer dreams» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο και το σίγουρο είναι ότι προκάλεσε πολλά καλοκαιρινά όνειρα στους θαυμαστές της.

Ωστόσο, κάθε ανάρτησή της, παίρνει πολλά likes. Όπως η φωτογραφία που ανέβασε χθες από την Κίμωλο, θέλοντας με τον δικό της τρόπο να πει «χρόνια πολλά» για την ημέρα, με την κάμερα να εστιάζει στο πρόσωπο και το ήρεμο βλέμμα της. Μέσα σε 24 ώρες τα likes έχουν ξεπεράσει τις 55.000.

Sports in

Live streaming: Ο ημιτελικός Ισπανία – Ελλάδα (Eurobasket U16)

Σπουδαίο παιχνίδι για την Εθνική Παίδων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024