Η Μαρία Σολωμού συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte κατά την παραμονή τους στην παραλία ήταν αρκετά διακριτικοί

Η αγαπημένη ηθοποιός προ ολίγων ημερών έκανε τις διακοπές της στη Σαντορίνη ενώ ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου βρέθηκε στην Ελαφόνησο.

Μέσα από ένα Instagram story μάλιστα έστειλε τις ευχές της στους εορτάζοντες με μια φωτογραφία από το λιμάνι, στην οποία έγραψε «χρόνια πολλά σε όλους Παναγίτσα μου».

Πάντως, το απόγευμα της Πέμπτης, ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε τη Μαρία Σολωμού μαζί με τον Mente Fuerte και δύο φίλους τους να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία Λιμένη στη Μάνη.

Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει επιβεβαιώσει επίσημά την σχέση τους όμως πολύ συχνά ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει σε κοινές τους εξόδους ενώ επίσης, αρκετά συχνές είναι και οι εμφανίσεις του ενός στα social media του άλλου.

Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte κατά την παραμονή τους στην παραλία ήταν αρκετά διακριτικοί αλλά συχνά πείραζε ο ένα τον άλλον μέσα στο νερό.

Το νέο τραγούδι για τη Μαρία Σολωμού

Ο καλλιτέχνης μετά το τραγούδι με τίτλο «Μαρία τη νύχτα» που έντυσε μουσικά τη διαδικτυκή εκπομπή της αγαπημένης του, η «Αιώρα» φέρνει την καλοκαιρινή εκδοχή της ηθοποιού.

Το νέο τραγούδι από τον Mente Fuerte με τον τίτλο «Αιώρα», από την αρχή μέχρι το τέλος φωνάζει «Μαρία Σολωμού». Μάλιστα την αποκαλεί «φασαία που ακούει Μποφίλιου» σε έναν από τους στίχους. Η ευχάριστη αντίδραση από τη Νατάσσα Μποφίλιου στα πρώτα σχόλια ήταν άμεση…

Ο Mente Fuerte περιγράφει με τα πιο τρυφερά λόγια τη Μαρία Σολωμού στους στίχους του. Μάλιστα, στο video που ανέβηκε στα social συμμετέχει και η σκυλίτσα Μάβρα, αχώριστη από τη Μαρία Σολωμού, η οποία δεν διστάζει να πετάξει το σουτιέν από το κόκκινο μπικίνι της για να βουτήξει στη θάλασσα.

Το βίντεο απέσπασε αμέτρητα like και σχόλια καθώς και το τραγούδι αλλά και τα πλάνα τους, άρεσαν στο κοινό.