Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Έκανε τη γυναίκα του άγαλμα και θέλει να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα αρχαίο Ρωμαϊκό έθιμο

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Έκανε τη γυναίκα του άγαλμα και θέλει να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα αρχαίο Ρωμαϊκό έθιμο

Ο δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής του Facebook έκανε ένα περίεργο δώρο στην Πρισίλα Τσαν και το διαδίκτυο διχάστηκε.

Είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου (4ος στη λίστα σύμφωνα με το Bloomberg), με την προσωπική του περιουσία να εκτιμάτε στα 169 δισ. δολάρια. Ωστόσο, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, δεν φημίζεται για τις υπερβολές του – το αντίθετο, θα λέγαμε, καθώς όλα αυτά τα χρόνια κρατούσε ένα αρκετά low profile στη προσωπική του ζωή.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τον ιδρυτή του Facebook με το ίδιο γκρι t-shirt, ενώ -αν εξαιρέσεις κάποιο σκάνδαλο- γίνεται μέρος των ειδήσεων για την πράσινη ζώνη στο ζίου ζίτσου και το… beef του με τον Ίλον Μασκ. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, τα 40 ήταν το σημείο της αλλαγής για τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος αρχίζει να αποκτά τις συνήθειες άλλων δισεκατομμυριούχων.

Έτσι, μετά την αγορά ενός σούπερ γιοτ αξίας 300 εκ. δολαρίων, το οποίο και έκανε δώρο στον εαυτό του για τα 40α γενέθλιά του τον περασμένο Μάιο, τώρα αποκάλυψε και το περίεργο δώρο που έκανε στη σύζυγό του Πρισίλα Τσαν.

Ο 40χρονος δισεκατομμυριούχος παρήγγειλε στον καλλιτέχνη Ντάνιελ Άρσαμ, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί με brands όπως Dior και Tiffany, να κατασκευάσει ένα άγαλμα της γυναίκας του.

View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, ποστάροντας δύο φωτογραφίες της Πρισίλα Τσαν και της δημιουργίας του Άρσαμ, δίπλα-δίπλα. Το άγαλμα είναι πράσινο και καλύπτεται από έναν ασημένιο μανδύα.

«Φέρνοντας πίσω τη ρωμαϊκή παράδοση, να φτιάχνεις αγάλματα της συζύγου σου. Ευχαριστώ» έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες και δίχασε το διαδίκτυο. Πολλοί ήταν αυτοί που αποθέωσαν το έργο και τον Ζούκερμπεργκ, γράφοντας σχόλια όπως: «μοιάζει με γοργόνα», «φανταστικό», «είναι για μουσείο», «ο Μαρκ το πήγε σε άλλο επίπεδο» κ.ο.κ.

 Ωστόσο, κάποιοι άλλοι το θεώρησαν κιτς και υπερβολικό όλο αυτό: «αυτή ήταν εντελώς κίνηση δισεκατομμυριούχου», «δεν είναι ωραίο», «καθόλου κολακευτικό για τη γυναίκα σου», «τόσα λεφτά και καθόλου γούστο, τι κρίμα».
Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Εντολή Νετανιάχου να συνεχιστεί ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ - Πώς αντιδρά η Δύση

Έγιναν δεκάδες πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία άνοιξε μέτωπο με το Ισραήλ την επόμενη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024