Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου Πέρι: Αυτή είναι η «βασίλισσα της κεταμίνης» που κρύβεται πίσω από τον θάνατο του ηθοποιού

Μάθιου Πέρι: Αυτή είναι η «βασίλισσα της κεταμίνης» που κρύβεται πίσω από τον θάνατο του ηθοποιού

Η Jasveen Sangha, παρουσίαζε στα social media τον πολυτελή τρόπο ζωής της, που φέρεται να χρηματοδοτείται από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Η Jasveen Sangha συνελήφθη για την υπόθεση του θανάτου του ηθοποιού Μάθιου Πέρι και βρίσκεται αντιμέτωπη με 18 κατηγορίες για την διανομή κεταμίνης στον σταρ των «Friends» τις εβδομάδες πριν πεθάνει σε ηλικία 54 ετών.

Η πολυτέλεια

Η Sangha – η οποία φέρεται να ήταν γνωστή σε όλο το Βόρειο Χόλιγουντ ως διακινήτρια ναρκωτικών σε διασημότητες – είχε το παρατσούκλι «Βασίλισσα της Κεταμίνης» λόγω της πλούσιας δραστηριότητας της.

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του Πέρι από υπερβολική δόση κεταμίνης, η Sangha πέταξε στο Τόκιο – όπου έπινε μαρτίνι στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental, όπου οι σουίτες κοστίζουν 1.847 δολάρια τη βραδιά

Κατηγορείται για συνωμοσία με σκοπό τη διακίνηση κεταμίνης, διατήρηση χώρων που σχετίζονται με ναρκωτικά, κατοχή με σκοπό τη διακίνηση μεθαμφεταμίνης, κατοχή με σκοπό τη διακίνηση κεταμίνης και για διακίνηση κεταμίνης.

Η Sangha μοιραζόταν τον πολυτελή τρόπο ζωής της, που φέρεται να χρηματοδοτείται από τη διακίνηση ναρκωτικών, σε όλο το Instagram – όπου δημοσίευε στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο Μεξικό και την Ιαπωνία.

Η φερόμενη ως ντίλερ των πλούσιων και διάσημων δημοσίευε συχνά εικόνες της με κοσμήματα Van Cleef & Arpels, αθλητικά παπούτσια Louis Vuitton και ρούχα Chanel – καθώς και στιγμιότυπα με την ίδια να απολαμβάνει χαβιάρι σε αίθουσες αναμονής ιδιωτικών τζετ στο LAX.

Η 41χρονη «βασίλισσα» της διακίνησης, η οποία έχει διπλή υπηκοότητα (ΗΠΑ και Βρετανία), διοργάνωνε επίσης πολυτελή πάρτι για τους φίλους της στο Χόλιγουντ και δήλωνε ότι «η οικογένεια είναι το παν».

«Έκανε συμφωνίες μόνο με υψηλά ιστάμενους και διασημότητες»

Τον Φεβρουάριο του 2024, τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του Πέρι, η Sangha ανάρτησε selfies ενώ λιαζόταν σε ένα ταξίδι στην Playa del Carmen του Μεξικού, όπου έδειχνε την παραθαλάσσια κατοικία της πίνοντας κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα, ενώ μόλις δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του Πέρι από υπερβολική δόση κεταμίνης, η Sangha πέταξε στο Τόκιο – όπου έπινε μαρτίνι στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental, όπου οι σουίτες κοστίζουν 1.847 δολάρια τη βραδιά.

Η Sangha είναι μόνο μία από τους πέντε συνολικά που συνελήφθησαν στις 15 Αυγούστου σε σχέση με τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού, ο οποίος συγκλόνισε τον κόσμο τον Οκτώβριο του 2023.

Τα μηνύματα μεταξύ των κατηγορουμένων αποκάλυψαν ότι η Sangha ήταν γνωστή στην κοινότητα για το ότι «έκανε συμφωνίες μόνο με υψηλά ιστάμενους και διασημότητες» στις επιχειρήσεις της με ναρκωτικά.

Κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε την κατοικία της στο Βόρειο Χόλιγουντ, η οποία αναφέρεται στο κατηγορητήριο ως «Sangha Stash House», για να αποθηκεύει, να συσκευάζει και να διανέμει ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένης της κεταμίνης και της μεθαμφεταμίνης.

*Με πληροφορίες από: Daily Mail

Sports in

Οι σκέψεις του «Μέντι» για τον Βόλο – Πανέτοιμοι Μπιανκόν και Πιρόλα για το κέντρο άμυνας

Το δίδυμο στο κέντρο άμυνας και οι επίλογές του ισπανού στον άξονα της μεσαίας γραμμής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024