Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μπεν Άφλεκ: Με τη Τζένιφερ γιόρτασε τα 52α γενέθλιά του, αλλά αυτή δεν ήταν η Λόπεζ

Μπεν Άφλεκ: Με τη Τζένιφερ γιόρτασε τα 52α γενέθλιά του, αλλά αυτή δεν ήταν η Λόπεζ

Η κρίση στο γνωστό ζευγάρι του Χόλιγουντ καλά κρατάει, αφού η JLo σνόμπαρε τα γενέθλια του Μπεν Άφλεκ.

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ήταν τα γενέθλια της Τζένιφερ Λόπεζ, που τα γιόρτασε με φίλους, τούρτες και selfies, αλλά χωρίς τον Μπεν Άφλεκ – με τις φήμες να τον θέλουν την ίδια ημέρα να αγοράζει το νέο του σπίτι. Ωστόσο, όπως λέει ο σοφός λαός, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Έτσι, την Πέμπτη 15 Αυγούστου που ήταν η σειρά του γνωστού ηθοποιού να γιορτάσει τα 52α γενέθλιά του, η JLo ήταν άφαντη. Ωστόσο ούτε ο Μπεν Άφλεκ έδειξε να πέφτει στα πατώματα από την απουσία της. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο εορτάζων είχε παρέα και αυτή δεν ήταν άλλη από την πρώην του Τζένιφερ Γκάρνερ.

Οι δύο ηθοποιοί, παρά το διαζύγιό τους το 2018, έχουν μια πάρα πολύ καλή σχέση και στενή φιλία, καθώς η Γκάρνερ βρίσκεται στο πλευρό του Άφλεκ στις περισσότερες στιγμές του – καλές ή κακές.

Την ίδια ώρα, η Τζένιφερ Λόπεζ, έδειχνε σε όλους ότι είναι μια χαρά. Η pop star ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, δείχνοντας τη σέξι πλευρά της, φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα Dior.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Οι θεωρίες για το τι έχει συμβεί ανάμεσα στο γνωστό ζευγάρι συνεχίζονται. Η τελευταία θέλει τον Μπεν Αφλεκ να απομακρύνθηκε από την JLo, προκειμένου να μην βάλει σε κίνδυνο τη νηφαλιότητά του. Σύμφωνα με το Radar Online, άνθρωπος κοντά στον σταρ του Χόλιγουντ, αποκάλυψε ότι ο τρόπος ζωής της pop star ήταν πολύ λαμπερός και ο Μπεν Άφλεκ ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να χωρίσουν, γιατί φοβόταν ότι θα έπεφτε ξανά στο αλκοόλ.

Sports in

«Ξεσάλωσε» ο Γιόκιτς σε γάμο συμπαίκτη του – Χόρευε με ανοιχτό πουκάμισο (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει δείξει πολλές φορές τις αρετές του και στον χορό. Και στον γάμο του Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς του έδωσε να καταλάβει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024