Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Ο Δεκαπενταύγουστος μου»: Σε καταγάλανα νερά του Αιγαίου είπε τα χρόνια πολλά η Ευγενία Σαμαρά

«Ο Δεκαπενταύγουστος μου»: Σε καταγάλανα νερά του Αιγαίου είπε τα χρόνια πολλά η Ευγενία Σαμαρά

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια συνεχίζει τις διακοπές της, «ανεβάζοντας» στα social media όμορφες και άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες.

Με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να έχουν μπει στον «πάγο» εξαιτίας του καλοκαιριού, η Ευγενία Σαμαρά έχει βρει την ευκαιρία για παρατεταμένες διακοπές. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει οργώσει την Ελλάδα και το εξωτερικό τις τελευταίες εβδομάδες, χωρίς να ξεχνάει να μας ενημερώνει για τις περιπέτειές της με αναρτήσεις στα social media.

Έτσι μετά την Κένυα -αφετηρία των διακοπών της-, τα Κουφονήσια, το tour στις χώρες της Αδριατικής, πέρασμα από διάφορες περιοχές της Ηπείρου και φυσικά μια βόλτα από την Αρχαία Επίδαυρο, η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο Καστελλόριζο.

Από εκεί ευχήθηκε «χρόνια πολά» σε όλους, ποστάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με φόντο τα υπέροχα νερά της θάλασσας. «Ο Δεκαπενταύγουστος μου. Πρασινογάλαζα νερά και χρόνια πολλά. Να περνάτε όμορφα αγαπημένοι» έγραψε στην ανάρτησή της.

Λίγες ώρες νωρίτερα, μας είχε χαρίσει ένα ακόμα καλοκαιρινό φωτογραφικό άλμπουμ από το νησί των Δωδεκανήσων, γράφοντας στους ακόλουθούς της:

«Σίγουρα δεν έχω βρεθεί σε πιο εντυπωσιακή σπηλιά από τη Μπλε σπηλιά του Καστελλόριζου. Μπαίνεις από μια μικρή τρύπα ξαπλωμένος μέσα στη βάρκα σου και σηκώνεσαι σε μια σπηλιά 60 μέτρα βάθους, 35 μέτρα ύψους, με φώκιες κάπου σε μια άκρη, σταλακτίτες και σταλαγμίτες και βασικά το μόνο που σε νοιάζει είναι να πιστέψει το λογικό σου ότι αυτό το μπλε που βλέπεις στο νερό, αυτό το μπλε που ωραιότερο δεν έχεις δει, είναι αληθινό. Και είναι. Μπλε σπηλιά μου πήρες την καρδιά».

Βέβαια από τις φωτογραφίες της απουσίαζε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Όπως έγινε γνωστό τον περασμένο Απρίλιο, οι δύο τους είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες.

Sports in

«Ξεσάλωσε» ο Γιόκιτς σε γάμο συμπαίκτη του – Χόρευε με ανοιχτό πουκάμισο (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει δείξει πολλές φορές τις αρετές του και στον χορό. Και στον γάμο του Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς του έδωσε να καταλάβει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024